Scapino nieuwe stijl opent in Meppel

Het nieuwe logo van Scapino op en bij het nieuwe pand van Scapino
Foto: Scapino Nederland

Op zaterdag 26 september opent Scapino, de Nederlandse retailer met 170 filialen, een nieuwe winkel aan het Prinsenplein 29 in Meppel met een moderne uitstraling en een duidelijk overzicht. Iedereen is welkom bij de feestelijke opening. De winkelketen verzorgt muziek, hapjes en spelletjes voor de kinderen. Bovendien profiteer je van allerlei aantrekkelijke openingsdeals. Niet alleen op de dag van de opening, maar ook in de week erna.

Feestelijke opening met goodiebags, muziek en spelletjes

Scapino is trots op zijn vernieuwde winkel en laat dat graag zien. Kom zaterdag 26 september naar de feestelijke opening van de winkel in Meppel. De eerste 100 klanten krijgen een gevulde goodiebag. Er wordt de hele dag muziek gedraaid. Ook zijn er spelletjes voor de kinderen en hapjes. Natuurlijk kun je een kijkje nemen in de compleet vernieuwde winkel. Die is lichter en overzichtelijker dan je gewend bent van Scapino.

In Meppel opent de vierde winkel met de nieuwe winkelformule

Scapino lanceerde deze zomer een modernere winkelformule. Scapino Bergum, Heemskerk en Zwijndrecht zijn al vernieuwd. Meppel is de vierde winkel die overgaat naar het nieuwe concept. Je vindt voortaan je regenkleding, voetbaltenue of sneakers nog makkelijker. Bovendien presenteert de schoenenwinkel de schoenen voortaan op model en niet meer op maat. De verouderde uitstraling van de winkel verdwijnt en maakt plaats voor Scapino nieuwe stijl. De winkelketen slaat een nieuwe weg in met de moderne winkelformule.

Het rood-gele logo komt terug, maar dan in een nieuw jasje

Scapino krijgt een modernere visuele identiteit die past bij de koers die het merk gaat varen en bij het DNA van de organisatie. De winkelketen frist de winkelformule op met herkenbare elementen. Daarom komt Scapino met een logo dat qua kleurstelling lijkt op het rode vierkant met het gele hoekje waar de winkelketen om bekendstaat. Door terug te gaan naar de oorspronkelijke kleuren wil Scapino herkenbaar blijven in de winkelstraten voor alle klanten.

De basis van Scapino: voordelig & dichtbij

Bij de nieuwe formule van de Nederlandse retailer in schoenen, sport en kleding hoort de slogan: voordelig dichtbij. Daarmee laat Scapino direct zien wat belangrijk is. Ten eerste natuurlijk de lage prijzen, daar verandert de winkelketen niets aan. Bovendien zit Scapino met 170 winkels door het hele land bijna letterlijk om de hoek. De echte schoenenspecialist biedt schoenen aan voor alle soorten activiteiten voor iedereen. Dat vult het merk aan met sportkleding, comfortabele basics en accessoires. Elk seizoen een verrassend aanbod.

Reacties

Cookieinstellingen