De Opschepper is weer open met dineren van de kaart

Foto: Eigen foto

Restaurant De Opschepper aan de Molenstraat 7 in Steenwijk is in stad en omgeving bekend om haar populaire all-in buffetten. De restaurants mogen vandaag onder bepaalde voorwaarden weer open en ook De Opschepper opent vandaag de deuren weer.

“Echter, de komende periode heb ik een tijdelijke verandering van dit concept,” vertelt eigenaar Arnold Struik jr. “Het is namelijk in deze tijd niet te doen om buffetten te houden: alleen al de serveerlepels worden steeds door iedereen aangeraakt en onderling afstand houden van 1,5 meter is eveneens lastig. Daarom serveren we nu alleen à la carte. Hiervoor breiden we onze menukaart behoorlijk uit, zodat onze bezoekers genoeg van de kaart te bestellen hebben. De buffetten verdwijnen niet helemaal: onze buffetten en BBQ-boxen zijn nog wel voor catering te bestellen.” 

De gerechten die de komende tijd bij De Opschepper op de kaart staan zijn onder meer biefstuk, spareribs, schnitzels, diverse burgers, visgerechten, wraps, flammkuchen en verschillende vegetarische gerechten. “Alles wordt aan tafel geserveerd met diverse bijgerechten, als rauwkost, warme groenten, verschillende  aardappelvariaties waaronder frietjes en uiteraard zijn de porties lekker royaal en tegen een zeer betaalbare prijs. En ook aan de kinderen is gedacht, met een speciaal kindermenu.” Er is extra voordeel voor tijdig reserveren: wie voor 1 juni reserveert, krijgt een korting van 10% op de rekening. 

Omdat het aantal gasten in het restaurant beperkt mag zijn, heeft Arnold de openingstijden van het restaurant verruimd. “We zijn tweede pinksterdag geopend en verder elke week van woensdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. Vooraf reserveren is verplicht. Dit kan telefonisch via 0521 520 739 of via onze website www.restaurantdeopschepper.nl

Reacties

Cookieinstellingen