AH schaft papieren koopzegels af en gaat digitaal

Foto: Wikimedia / Gijs Bolmeijer

Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf 1 juni koopzegels sparen in de AH-app en een rendement tot zes procent op hun spaartegoed behalen. De zegels van tien cent worden na aankoop automatisch bijgeschreven in de app. Bij een vol digitaal boekje ontvangen klanten het ingelegde bedrag plus zes procent rente, in dit geval drie euro.

Vorige zomer introduceerde Albert Heijn al digitaal sparen tijdens spaaracties en straks kunnen klanten met een persoonlijke Bonuskaart de bekende koopzegels digitaal sparen. ‘Digitaal sparen is niet alleen gemakkelijk, het bespaart ook papier en is daarmee milieuvriendelijker,’ aldus de Zaanse keten. Bij elke euro die klanten besteden in de winkel of online kunnen ze er een koopzegel van een dubbeltje bijkopen. Bij het scannen van de persoonlijke Bonuskaart bij de kassa worden de zegels automatisch bijgeschreven in het koopzegeloverzicht in de AH-app. Bij een vol boekje met 490 zegels ontvangen zij 52 euro.

Met de introductie van digitaal sparen stapt Albert Heijn over op een volledig digitaal koopzegelspaarprogramma. De bestaande zegels en spaarboekjes worden afgebouwd. Klanten die nog een incompleet zegelboekje hebben, kunnen dat nog tot 31 december dit jaar vol maken. Tot die tijd hebben klanten nog de keuze uit papieren en digitale zegels.

Reacties

Cookieinstellingen