Nieuw in Yogastudio Mijn Yoga: Eindexamenyoga & Stoelyoga

Foto: Yogastudio 'Mijn Yoga'

Met enthousiasme vertelt Geke Zelhorst over de uitbreiding in de Studio.

Eindexamenyoga

Weg met examenstress! In een 7-weekse cursus jouw (examen-) stress te lijf. In deze cursus worden een aantal concentratie-technieken aangeboden en hulpmiddelen om effectiever te studeren. Tevens leer je via planning om meer vrije tijd en ontspanning te creëren in deze spannende periode. Hierdoor kun je beter slapen en uitgeruster het examen tegemoet gaan. Deze cursus is direct toepasbaar en je hebt geen huiswerk.Natuurlijk mogen ook scholen reageren om deze cursus aan te bieden, Yogastudio Mijn Yoga komt graag naar je toe.

Stoelyoga

Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. De les bestaat uit milde yogahoudingen op een stoel. Dit kan op een officiële yogastoel, maar dit kan ook op een bureaustoel, leunstoel en/of rolstoel.
Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Ontdek de weldaad van yoga.

Het nieuwe seizoen van Yogastudio Mijn Yoga start per 9 september met leuke lessen met verschillende soorten Yoga (voornamelijk verschil in tempo). Van Easy Power, Easy Flow naar het rustigere Hatha Yoga met allerlei ademoefeningen.

En dat samen met de voordelen:

  • Yoga verbetert je balans en stabiliteit
  • Yoga maakt je flexibeler
  • Yoga houdt je hersenen scherp
  • Yoga maakt de botten en spieren sterker
  • Yoga maakt je gelukkiger
  • Yoga geeft je rust

Ben je 20 of meer weken zwanger?

Zwangerschapscursus “Relax zwanger zijn”. Een cursus van 10 lessen om zo fijn mogelijk ontspannen te zijn in je zwangerschap. Een baby krijgen is immers fantastisch. Al zijn er best spanningen zoals hoe zal de zwangerschap zijn, hoe zal de bevalling gaan en kan ik dit ook. Allerlei vragen die bij je opkomen. Deze cursus geeft je rust, fijne yogabewegingen, ademoefeningen, weetjes, mindfulness oefeningen, bekkenbodemtherapie. Ook leer je yogahoudingen om te oefenen in het niet fijn staan en toch door te blijven ademen en yogahoudingen om tijdens de bevalling te doen. Je gaat met vertrouwen de bevalling in.

Tevens is het mogelijk om een cursus eindexamenyoga, stoelyoga, zwangerschapscursus “Relax zwanger zijn” te laten verzorgen op locatie. Yogadocente Geke kunt u hiervoor altijd via mail, telefoon, app benaderen. U vindt meer informatie op haar website www.mijn-yoga.nl.

Reacties

Cookieinstellingen