Leden strijd om clubkampioenschap RV en PC Steenwyck

Foto: Pixabay

Afgelopen vrijdag en zaterdag werd er door leden van RV en PC Steenwyck gestreden om de titel clubkampioen.  In de JHW Pasmanmanege werd vrijdagavond gesprongen.

In het eerste parcours was bij de Bixieruitertjes Annelie Groen met Black eerste, Lisa Kootstra werd met Ursy tweede. Bij de ponies ging de eerste prijs naar Leonie Wardenier met Zhorenzo en Danique Ballast met Benito werd tweede.
Bij de paarden ging de eerste prijs naar Inge ter Schure met Apple en tweede werd Lara Evers met Zilverster D. Bij de Bixie was in het tweede parcours de eerste prijs ook voor Annelie Groen en de tweede prijs ging naar Noa Kranendonk met Golden Mystic. Bij de ponies werd Myrthe Fransen met Kelly eerste en de tweede prijs ging wederom naar Danique Ballast. Carin Forrer met Great Heart was bij de paarden eerste in het tweede parcours en de tweede prijs wederom voor Lara Evers.

Bij de dressuur ging bij de Bixie de eerste prijs naar Noa Kranendonk met Golden Mystic. Zij reed B1 en haalde 113n pnt. Bij de ponies was Manon Meijerink met Amber eerste met 189 pnt. Zij reed een L1 proef.

Femke ten Veen met Lady Vivette was tweede met 188,5 pnt en met 187 pnt was Danique Ballast met Benito tweede. Zij reden beide een B proef.
Eerste bij de paarden was Judith Gritter met Vrimousse met 192,5 pnt. Janet Duiven en Just Ice werden tweede met 187,5 pnt. En Nasiem Farid Mojtahedi en Ceasar werden derde met 185 pnt.
Judith en Janet reden een B proef en Nasiem L2. Clubkampioen Bixie dressuur is geworden Noa Kranendonk met Golden Mystic, clubkampioen springen en allround Annelie Groen met Black.

Clubkampioen dressuur ponies Femke ten Veen met Lady Vivette, clubkampioen springen en allround Danique Ballast met Benito. Clubkampioen dressuur paarden is Judith Gritter met Vrimousse, clubkampioen springen en allround is geworden Lara Evers met Zilverster D.

Reacties