Parkcafé De Theekoepel in Park Rams Woerthe open deze zomer

19 jul , 13:17 Nieuws
theekoepel
Rabo Theater de Meenthe
Parkcafé De Theekoepel heeft haar deuren weer geopend. In de zomerperiode staat het team van Restobar ’t Veerhuys iedere zaterdag en zondag klaar om een kopje koffie met iets lekkers of een hapje en drankje te serveren in Park Rams Woerthe. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om te genieten van een uitgebreide high tea.
Het parkcafé is elk weekend, op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur, in de zomerperiode geopend. Naast de vertrouwde kop koffie en borrel biedt De Theekoepel nu ook de mogelijkheid om te reserveren voor een high tea, compleet met diverse theesmaken, heerlijke zoetigheden en hartige hapjes. Het prachtige uitzicht en de locatie lenen zich hier natuurlijk uitstekend voor. Voor bier- en wijnliefhebbers is er een speciale variant beschikbaar. Het parkcafé is bovendien de perfecte locatie voor feestjes zoals verjaardagen of gezellige borrels.
Het team van ’t Veerhuys kijkt ernaar uit om De Theekoepel deze zomer weer tot leven te brengen en hoopt de gasten snel te mogen begroeten op het terras of balkon, om samen te genieten van de groene omgeving. Deze zomer staan er weer diverse evenementen gepland in het park, zoals DYKA Live in het Park en Kopje Cultuur. Tijdens deze evenementen is De Theekoepel ook geopend.
Volg de website en sociale mediakanalen van Restobar ’t Veerhuys voor meer informatie over Parkcafé De Theekoepel. Voor vragen of reserveringen voor een arrangement, kan een e-mail worden gestuurd naar [email protected]