Deltionstudenten schitteren op WorldSkills 2024 in Lyon

16 sep , 15:08 Nieuws
53993300782 09a5a3687c k min
Met trots kijkt het Deltion College terug op de indrukwekkende prestaties van vier talentvolle studenten tijdens de WorldSkills 2024 in Lyon, het grootste internationale podium voor jong vakmanschap.
Kirsten Mussche uit Ruinerwold, Joris van Wijnen uit Dalfsen, Daan de Kraker uit Zwolle en Maurits Neeleman uit Elspeet namen het van 11 tot en met 14 september op tegen de beste vakmensen uit meer dan 65 landen. Joris en Maurits behaalden een Medal of Excellence voor hun uitzonderlijk hoge score.
 ‘We zijn enorm trots op de toewijding, het doorzettingsvermogen en het harde werk dat alle studenten in de voorbereidingen hebben gestoken’, aldus Skills-coördinator Joyce Kasteel. De Deltionstudenten waren onderdeel van Team Netherlands. Ze lieten hun vakmanschap zien in uitdagende en veeleisende wedstrijden, te midden van meer dan 1.500 deelnemers.
Tijdens de wedstrijden moedigden familie, vrienden, docenten en vertegenwoordigers uit het werkveld de studenten aan. Deltion feliciteert Kirsten, Joris, Daan en Maurits met hun fantastische prestaties. De uitslagen vind je hier.