Sinterklaas kiest winnaars kleurplaatactie Steenwijk Vestingstad

Foto: Steenwijk Vestingstad
Wat was het een aangename verrassing voor Sinterklaas toen hij maandag alle ingekleurde kleurplaten overhandigd kreeg van Steenwijk Vestingstad. Heel wat kinderen hebben hun best gedaan en hun kunstwerk ingeleverd. Sint stond er versteld van. Het was voor de Goedheiligman geen makkelijke taak om er winnaars uit te kiezen en zijn Pieten hebben hem dan ook moeten helpen om de mooiste uit de grote stapel te halen. Hierbij werd rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. De volgende kinderen mogen hun prijs ophalen bij Bennen Modeschoenen aan de Oosterstraat 41 in Steenwijk.
Winnaars 
Sanne Tiemes (3 jaar) uit Uffelte mag samen met drie vriendjes genieten van een Kidsbox bij Hema Steenwijk. Roosmarijn Pool (4 jaar) uit Steenwijk wint een bezoek aan de voorstelling ‘Ridder zegt nee’ in Rabo Theater De Meenthe. Rico Damhuis (6 jaar) uit Steenwijkerwold mag gaan smullen met drie vriendjes van een kidsmenu bij Brasserie Zus en Zo. Serena Kleijkers (9 jaar) uit Steenwijk gaat samen met drie vriendjes pannenkoeken eten bij De Heren van de Rechter en Nerena Huisman (11 jaar) uit Onna gaat genieten van de voorstelling ‘Pietje Bel’ in Rabo Theater De Meenthe.
Steenwijk Vestingstad wenst alle winnaars heel veel plezier met hun gewonnen prijs. Komende weken staat Steenwijk helemaal in het teken van Kerst en zijn er elk weekend activiteiten in de Vestingstad. Iedereen is van harte welkom om een bezoekje te brengen, te genieten van de gezelligheid en de kerstinkopen te doen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen