Gratis digitale leesmap in snelRRReis en comfortRRReis bussen

Foto: RRReis

De samenwerking met Wait en RRReis in de regio IJssel-Vecht is officieel bezegeld. De reiziger kan vanaf nu onderweg naar het werk of school lekker zitten én heerlijk een magazine lezen, gratis en zonder account. Deze service wordt middels een app verzorgd vanuit Wait en aangeboden door EBS voor RRReis op de vier snelRRReis en twee comfortRRReis lijnen in Noord-Veluwe en Salland.  

De reiziger heeft via de Wait-app de keuze uit een groot aantal populaire en hoogwaardige (luister)boeken en tijdschriften zoals Quote, Elsevier, Quest, JAN en National Geographic. Deze app is een mooie toevoeging en service die past binnen RRReis, waarmee er gezorgd wordt voor extra gemak tijdens de comfortabele reiservaring.  

ComfortRRReis en snelRRReis 
Met comfortRRReis biedt EBS hoogwaardig openbaar vervoer met een zeer frequente en betrouwbare dienstregeling (Dedemsvaart-Zwolle- Nunspeet en Apeldoorn-Zwolle). Ongeacht het moment dat de reiziger wil vertrekken of aankomen, comfortRRReis brengt je altijd snel, vaak, extra comfortabel en rechtstreeks naar de bestemming. SnelRRReis is een volwaardig alternatief voor de auto met zeer snelle, comfortabele verbindingen op trajecten waar een treinverbinding ontbreekt. 

Meer informatie over de digitale leesmapservice met snelRRReis en comfortRRReis staat op www.rrreis.nl/wait. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen