Vaderdag Pakket winnen bij aankopen in centrum Steenwijk

Foto: Steenwijk Vestingstad

Wie op zaterdag 17 juni winkelt in Steenwijk kan een stoer Vaderdag Pakket winnen voor vader of opa. Iedereen die een foto van de kassabon naar telefoonnummer (06) 232 03 444 stuurt, maakt kans op een verrassingspakket. Er worden er meerdere weggegeven door Steenwijk Vestingstad.

Belangrijk is dat de naam en het adres van (o)pa worden vermeld bij het sturen van de kassabon en dat dit zaterdag voor 17.00 uur gebeurt. Op vaderdag worden de pakketten ’s ochtends bezorgd bij de gelukkig winnaars. Ook op social media wordt aandacht aan deze ludieke actie besteed. Op de Facebook en Insta pagina’s van Steenwijk Vestingstad is een winactie gestart. Het is een mooie kans om vader, bonuspapa of opa eens op een bijzondere manier te verrassen. 

De actie wordt georganiseerd door Steenwijk Vestingstad die door middel van de Vaderdag Actie het lokaal winkelen wil blijven stimuleren. Sebastiaan Beute is een van de drijvende krachten achter de actie. ‘Wanneer je lokaal winkelt, ondersteun je de lokale economie en zorg je voor banen en inkomsten in de gemeenschap’, zegt de eigenaar van Expert Beute. 

De gezamenlijke ondernemers in de binnenstad van Steenwijk, die verenigd zijn in de stichting Steenwijk Vestingstad, belonen dit met onder andere het organiseren van activiteiten en evenementen. ‘Zondagochtend staan we persoonlijk bij de winnaars op de stoep. Dat doen de grote online-giganten niet’, zegt hij lachend. Als winkeliers en horecagelegenheden in Steenwijk zorgen we dat er het hele jaar door wat te doen is’, aldus Beute. ‘Het maakt dat het centrum levendig en vitaal blijft. Onze klanten waarderen dat.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen