10 september Open Dag NoordWestGroep

Foto: NoordWest Groep

Na twee jaar konden alle plannen eindelijk uit de kast gehaald worden. Alsnog wordt het 60-jarig jubileum gevierd van dit toonaangevende bedrijf in Steenwijkerland.

NoordWestGroep heeft zich in de loop der jaren getransformeerd van Sociale werkvoorziening naar Arbeidsontwikkelbedrijf. Een ontwikkeling die niet onopgemerkt is gebleven bij overheid, ondernemers, onderwijs en inwoners.

Reden voor een feestje dus. “Een week lang hebben we elke dag een activiteit voor verschillende doelgroepen”, aldus Arjen Mol, directeur-bestuurder van NWG. Op het programma staan onder andere: een verrassing voor het personeel, jubileumontbijt, relatie-event met Jaap Bressers, feestavond voor medewerkers van NWG met Ancora als feestband en foodtrucks en natuurlijk een open dag. 

Open Dag 

De jubileumweek wordt afgesloten met een Open Dag op zaterdag 10 september van 10.00 – 14.00 uur. Naast de verschillende bedrijfsonderdelen van NWG. Presenteren een aantal partners van NWG zich en er staat voor iedereen een goed gevulde goodiebag klaar. Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor hen wordt een leuke puzzeltocht uitgezet met mooie prijsjes.

Leuke Actie

Tot slot heeft NWG nog iets leuks bedacht. Ken jij iemand die je wel eens wilt verrassen? 

Bijvoorbeeld met een paar uurtjes onderhoud van de tuin omdat iemand dat zelf niet meer kan; of een paar uurtjes schoonmaak, omdat je iemand daar een groot plezier mee zou doen; of een lekkere lunch of ontbijt verzorgd door BroodjeSteenwijk omdat je dat iemand heel erg gunt? 

Laat het NWG weten!

In de tweede helft van september kiest NWG uit alle aanvragen drie inzendingen uit, deze winnaars krijgen persoonlijk bericht van NWG.

Meedoen? Zo werkt het:

Mail jouw voorstel met als onderwerp 

#steenwijkerband naar: [email protected] en geef daarin aan:

  1. Wie wil je verrassen?
  2. Waarom je die persoon wilt verrassen?
  3. En vermeld jouw eigen contactgegevens (naam en telefoonnummer). 

Bezoekers aan de open dag op 10 september kunnen ook meedoen aan deze prijsvraag.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen