Linda Groenink opent haar eerste winkel in Steenwijk

Het was gisteren een feestelijke dag voor onderneemster Linda Groenink uit Noordwolde. Zaterdag opende zij officieel haar winkel aan de Oosterstraat in Steenwijk.

Omstreeks tien uur opende zij de deuren van haar nieuwe kledingwinkel “Linda Groenink”. Een winkel met een eigen label van unieke kleding die je elders niet zult vinden. Ook de winkel op zichzelf is vrij uniek in Steenwijk en laat een mooi beeld zien dat het varen tegen de richting in ook een positief beeld kan uitstralen.
Volgens Linda is alles met een knipoog gemaakt en wordt er werkelijk aan iedereen gedacht omdat iedereen gelijk is, of je nu dik of dun bent of tot de LGBT gemeenschap behoort. Werkelijk iedereen is welkom in haar winkel.

Geheel nieuw is de van oorsprong Rotterdamse Linda niet in dit gebied, ruim 2,5 jaar geleden begon Linda op het platform TikTok en bouwde zij een community op door middel van haar (live)video’s, een jaar geleden startte zij haar webwinkel in combinatie met het platform TikTok wat inmiddels heeft geresulteerd in een volger aantal van 138.000.
Vanuit huis runde zij haar webwinkel en dit leidde tot een explosieve groei waardoor haar huis te klein begon te worden, toen zij uiteindelijk een aanbod kreeg voor een fysieke winkel in Steenwijk hoefde zij hier niet lang over na te denken en ging alles in een hoog tempo van start.

De kleding die Linda Groenink onder haar eigen label verkoopt is uniek, geschikt voor iedereen en wordt in Nederland ontworpen en vervaardigd.
Desalniettemin sluit zij nieuwe samenwerkingen met kleine leveranciers niet uit om het assortiment nog completer te maken.

Naast haar bedrijf is Linda ook nog eens moeder van 4 kinderen en getrouwd en heeft ze onlangs nog een heus festival georganiseerd in Noordwolde.
Toch weet ze de balans tussen privé en haar werk nu goed te kunnen vinden, op zondag en maandag is de winkel gesloten en op de andere dagen staat ze klaar voor een ieder in haar winkel.
Uiteindelijk hoopt de ambitieuze onderneemster dusdanig door te kunnen groeien om een tweede vestiging te kunnen openen.

Linda Groenink is op dinsdag tot en met zaterdag geopend en is te vinden aan de Oosterstraat 25 in Steenwijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen