Kelly Hemstede wint fiets tijdens Nacht van Steenwijk

Foto: Steenwijk Vestingstad

Meer dan 250 prijzen, groot en klein, zijn er donderdagavond weggegeven tijdens het Prijzenfestival in Steenwijk. De hoofdprijs; een fiets, beschikbaar gesteld door Ten Veen 2wielers, is gewonnen door Kelly Hemstede.

De Steenwijkse kreeg dezelfde avond nog de prijs uitgereikt door Manon Weijdema, Arjan Roseboom en Bert Marinus namens de Activiteitencommissie van Steenwijk Vestingstad.
Het was ouderwets en gezellig druk in de winkelstraten voorafgaand aan het grote muziekfestijn op de Markt. De zwoele avond zorgde ervoor dat velen het centrum van Steenwijk wisten te vinden. Bij iedere aankoop werd een stempel gegeven en bij een volle stempelkaart (slechts twee stempels) kon men meedoen met het Rad van Fortuin. De rij werd hier al gauw langer. Degene die voor de juiste kleur had gekozen, mocht touwtje trekken en een prijs in ontvangst nemen. De winkeliers hadden massaal prijzen ingebracht. Van de echte Steenwijker stofzuiger, muziekboxen en geurtjes tot cadeaukaarten en waardebonnen. Vele bezoekers aan de Vestingstad werden verrast. De organisatie kijkt tevreden terug op een fantastische avond. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen