[email protected] heeft er weer zin in!

De titel is ‘Tree of life’ oftewel de levensboom. Een muzikale voorstelling van [email protected] over het leven. De boom vertelt een verhaal. Wij mensen hebben elk ons eigen verhaal. Je hebt vrolijke, verdrietige, boze, lieve en grappige verhalen. De seizoenen van het leven. Het is fijn om deze te delen met de mensen om je heen. Alleen kan je veel, maar samen sta je sterker. Laat je stem horen en leef!

Het is het verhaal van ons koor van de afgelopen 1,5 jaar, maar laat ook de sterke band zien die je met elkaar kan hebben, ondanks dat je heel verschillend kan zijn. Door deze diversiteit, maar toch het delen van gebeurtenissen in het leven schept het een setting waar ieder tot zijn/haar recht kan komen. Dit maakt dat het koor is blijven zingen en elkaar – ook digitaal – bleef ontmoeten. De voorstelling laat de diversiteit en het enthousiasme voor muziek van de zangers en zangeressen zien. 

Het is eerste grote concert wat Barbara Lok met het koor gaat geven. ‘Ik ben sinds januari 2019 dirigent en we hebben ons al wel om meerdere plekken kunnen laten zien, zoals enkele weken geleden nog bij Kopje Cultuur. Vorige jaar stond dit concert al klaar, maar moest helaas worden afgelast vanwege de maatregelen. Dit jaar kan het echt gaan gebeuren; we hebben er zin in!!!’

Vocal komt deze avonden met een breed scala aan nummers, maar het wordt niet alleen zingen, maar ook theater en interactie. De voorstellingen zijn op zaterdag 6 november om 19.30 uur en zondag 7 november om 15.00 uur in het Vestzaktheater in Steenwijk. Kaarten zijn te bestellen via [email protected] of 0629381482 of via theater De Meenthe en zijn €15,- per stuk. Per voorstelling zijn er 125 kaarten beschikbaar. VOL=VOL dus wees er snel bij.

Meer weten? Kijk dan op www.vocalatmotion.com, of volg ons op Facebook. 

Reacties