Live in het park

Foto: Pixabay

Rabo Theater De Meenthe organiseert deze zomer de tweede editie van de concertreeks ‘Live in het park’. Maar liefst 7 verschillende bands, bekenden van De Meenthe, de balkonconcerten van ’t Veerhuys en ver daar buiten, staan op het programma.

Zij spelen live in de muziekkoepel in park Rams Woerthe. De aftrap wordt gedaan door het vrolijke muziekgezelschap uit de Kop van Overijssel, Bogey and The Longhorn op zaterdag 10 juli. Zij spelen Amerikaanse muziek, variërend van texmex tot southern rock. Ook ballades en tearjerkers worden niet geschuwd, maar er moet natuurlijk ook plaats zijn voor voetjes van de vloer en gezelligheid. Een heerlijke opwarmer voor tal van fijne, muzikale zomeravonden in Park Rams Woerthe in Steenwijk.  Op de woensdag daarna betreed Joris Linssen, presentator van programma’s als Hello Goodbye de bühne. Joris doet dat samen met zijn band Caramba en staat garant voor een swingend feestje. Caramba klinkt onder alle weersomstandigheden tropisch. De onderstaande bands die volgen spelen op de woensdagavonden gelijktijdig met de Vestingfeesten in Steenwijk.

Zaterdag 10 juli – Bogey and The Longhorn

Woensdag 14 juli – Joris Linssen en Caramba

Woensdag 21 juli – Lemonade

Woensdag 28 juli – Alice Springs en Rapalje (Ierse avond)

Woensdag 4 augustus – Soul Mosquitos

Woensdag 11 augustus – The Radiators

Woensdag 18 augustus – Moonshine Ramblers

Kaarten kosten 5 euro. Dit is inclusief een drankje. Er is beperkt plaats, dus kaarten reserveren is gewenst. Kijk voor meer informatie, kaartverkoop en het actuele programma op www.demeenthe.nl

Powered by > Jumbo Bert Vis | Steenwijk Vestingstad

Live in het park wordt georganiseerd met in achtneming van de op dat moment geldende coronamaatregelen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen