Tulpen voor medewerkers NoordWestGroep

Foto: NoordWest Groep

Op 31 maart verrast NoordWestGroep haar medewerkers met twee bossen prachtige tulpen als fleurige paasgroet en als “dankjewel” voor hun inzet.

Eén voor jezelf en één voor een ander
De medewerkers krijgen twee bossen tulpen. De ene bos is voor de medewerker en de andere bos is om weg te geven. Gewoon zomaar om iemand blij te maken! Om iemand te bedanken! Of gewoon omdat het kan! Bij de bos zit een kaartje waarop een wens en/of groet kan worden geschreven. Door dit handgeschreven kaartje aan de tulpen te hangen wordt het cadeau extra persoonlijk.

Vanzelfsprekend is gevraagd aan de medewerkers om bij het uitdelen van de tulpen het veilig te houden en de Coronaregels goed in acht te nemen.

NoordWestGroep is hét arbeidsontwikkelingsbedrijf in Steenwijk en omstreken. Dagelijks zetten de medewerkers zich met veel passie in voor duurzaam en eerlijk werk voor iedereen in Steenwijkerland die wil en kan werken. Niet alleen voor de huidige generatie, maar ook voor toekomstige generaties. NoordWestGroep streeft ernaar om mensen te laten ontdekken dat werk veel meer is dan alleen inkomen. Door samen met mensen antwoord te krijgen op vragen als wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik, is NoordWestGroep de springplank naar werk. En kunnen mensen vol trots uitstromen naar regulier werk. “Laat je meeslepen door de kracht van werk”! is dan ook niet voor niets de slogan van dit Steenwijker bedrijf! Wil jij ook graag werken in de logistiek, schoonmaak, productiewerk, groenvoorziening, etc… neem dan contact op met een van de jobcoaches van NoordWestGroep. Zij helpen je graag verder.

Reacties