Spring op de fiets of trek je stevige stappers aan deze paasdagen

Foto: Pixabay

Het kleinste restaurant van Steenwijk, ‘t Veerhuys is op zondag 4 en maandag 5 april tussen 10.00 en 17.00 uur startpunt van de Paastochten. Het Veerhuys-team heeft speciaal voor deze paasdagen een voorjaars fiets- en wandelroute uitgezet.

‘t Veerhuys zou ‘t Veerhuys niet zijn als zij niet voor extra vermaak voor onderweg zouden zorgen. De wandelroute van ongeveer een uur gaat door Steenwijk Vestingstad en is voorzien van leuke opdrachten en kletskaartjes. Ga je liever op de fiets? Kies dan voor de mooie afwisselende fietsroute van circa twee uur waarbij u onderweg een smakelijke tussenstop maakt bij Ludiek Eten | Slapen en bij Buitengoed Fredeshiem. 

Heeft u uw eigen achtertuin inmiddels wel gezien of zijn de kinderen te oud om nog paaseieren te zoeken? Ga er dan op uit deze paasdagen en kies voor één van de twee routes in de frisse buitenlucht. Voor wie optimaal de lente wil proeven met familie of vrienden, biedt Restaurant ’t Veerhuys de mogelijkheid om de Paaslunchbox of een Paasdinerbox af te halen voor thuis. De lunchbox bestaat uit 7 voorjaarsgerechtjes en met de tasting&sharing dinerbox geniet u van 10 smakelijke gerechten om te delen! Alle gerechtjes zijn natuurlijk helemaal paasproof. 

U kunt de routes op beide dagen starten tussen 10.00 tot 17.00 uur vanaf het terras van restaurant ‘t Veerhuys. De kosten van de fietsroute bedragen €9,50 p.p. incl. iets lekkers onderweg. De wandelroute met opdrachten en kletskaartjes kost 3,50 p.p. Bij terugkomst staat de bestelde box voor u klaar.

Ga erop uit met Pasen en eet thuis met ’t Veerhuys.
Reserveren kan door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar +31 619929050
Meer informatie vindt u op www.hetveerhuyssteenwijk.nl

Reacties