“SlimmeBuur” Martin Holewijn uit Scheerwolde wint €1.000 terug met zijn zonnepanelen

Foto: Pixabay

Martin Holewijn uit Scheerwolde heeft €1.000 van de investering die hij uitgaf voor zonnepanelen teruggewonnen via het platform SlimmeBuur.nl van klimaatstichting HIER. Iedere maand maakt een nieuwe deelnemer kans om het investeringsbedrag, tot maximaal €1.000, voor isolatie of zonnepanelen terug te winnen.

Op zoek naar een betrouwbare leveranciers voor isolatie of zonnepanelen?
SlimmeBuur is dé website waar buren elkaar adviseren over energie besparen. In Nederland zijn al veel mensen slim bezig door bijvoorbeeld hun huis te isoleren of zonnepanelen te plaatsen. Maar er zijn ook een hoop mensen die nog vragen hebben voordat ze zo’n energiebesparende maatregel uit laten voeren. En aan wie kun je die vragen nu beter stellen dan aan je buur die het nodige uitzoekwerk al gedaan heeft?

Al meer dan 2.300 Nederlanders willen buren gratis advies geven
Iedereen die zijn buren graag een handje helpt door ervaringen te delen, kan zich aanmelden op de website. En iedereen die vragen heeft, kan op de kaart een SlimmeBuur zoeken om met een berichtje een vraag te stellen. Al meer dan 2.300 slimme buren hebben zich op de kaart gezet.

Win je aankoopbedrag voor zonnepanelen of isolatie terug
Van 9 maart 2021 tot en met 8 april 2021 maak je als nieuw aangemelde SlimmeBuur kans om het aankoopbedrag (tot maximaal €1.000) dat jij uitgaf aan isolatie of zonnepanelen terug te winnen!
Meedoen is simpel. Meld je tijdens de actieperiode aan op SlimmeBuur.nl. Bekijk de actievoorwaarden op de website.

Een initiatief van HIER
SlimmeBuur is een initiatief van klimaatstichting HIER. HIER is een stichting die mensen in beweging brengt om iets te doen aan het klimaatprobleem. Precies dáár waar je altijd bent: hier. Of je nu in huis aan de slag wil, met de buurt zelf energie gaat opwekken of de CO₂-uitstoot op het werk wil verminderen. HIER is initiatiefnemer van onder andere SlimmeBuur, HIER opgewekt en de Climate Comedy Night en beheert via SKAO de CO₂-Prestatieladder. Kijk voor meer informatie op hier.nu.

 

SlimmeBuur wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

Reacties