[email protected] webinar-serie Wearables maken

Foto: Tetem

Voor jongeren en volwassenen start 16 maart de [email protected] webinar Wearables maken met het thema textiel. Deelnemers kunnen in de driedelige webinar-serie een gepersonaliseerde tas maken met verlichting. De [email protected] webinars zijn een coproductie van de Twente Maakplaatsen en bibliotheken uit Overijssel en Gelderland in samenwerking met Tetem. Met de nieuwe webinar-serie sluit Tetem aan bij het Textiel Festival Twente, dat dit jaar in samenwerking met acht musea wordt georganiseerd. 

[email protected] webinars zijn online real-live trainingen gericht op (jong) volwassenen waarbij je op een interactieve manier kennis maakt met de modernste technologieën en de softwarepakketten die daarbij horen. Wil je bijvoorbeeld meer weten over de lasercutter en borduurmachine? Ga dan aan de slag met het ontwerpen van een gepersonaliseerde tas tijdens de nieuwe serie.

Aanbod

In de driedelige online webinar-serie Wearables maken ontwerpen deelnemers met het softwareprogramma Inkscape een programmeerbare linnen- of heuptas. De tas wordt naar eigen ontwerp gelasercut en geborduurd in het lab van Tetem en in de laatste sessie door de deelnemers zelf in elkaar gezet. Een uitdagende webinar-serie met als resultaat een eigen gepersonaliseerde tas met verlichting! 

Deelname

Deelname aan de [email protected] webinar Wearables maken – die als reeks gevolgd moeten worden –  bedraagt € 15,- per deelnemer. De prijs is inclusief drie webinars, materialen, lasercutten en borduren van het ontwerp en verzendkosten. 

[email protected] webinar Wearables maken: 

  • Webinar 1: lasercutter – 16 maart 19:00 – 20:30 uur
  • Webinar 2: Borduurmachine – 20 april 19:00 – 20:30 uur
  • Webinar 3: Wearable maken – 18 mei 19:00 – 20:30 uur 

 

Kijk voor meer informatie en wijze van aanmelden op tetem.nl/athome/lablearninghome 

Reacties