Open Podium in Park Rams Woerthe

Foto: By Gouwenaar [CC0], from Wikimedia Commons

Rabo Theater De Meenthe neemt het stokje over van De Steenworp, de vrijwilligersgroep die 15 jaar lang verantwoordelijk was voor de invulling van het Open Podium. Vanaf april is er elke eerste zondag van de maand weer Open Podium in het Park Rams Woerthe te Steenwijk.  Open Podium is bedoeld voor nieuw ontluikend talent, maar ook voor gevestigde namen die in een andere samenstelling iets willen uitproberen. De hoofdmoot is veelal muziek, maar alle disciplines zijn welkom.

Tijdens het Open Podium is Rabo Theater De Meenthe geen onbekende. De afgelopen 3 seizoenen had het theater reeds de rol als beschermheer van het evenement op zich genomen en nam zij de horeca voor haar rekening. Daarin is niets veranderd: in het park kan men bij de stand terecht voor een kopje koffie of thee, frisdrank en licht alcoholische dranken.

Het Open Podium is gratis te bezoeken en deelname aan het open podium staat voor iedereen vrij. Het Open Podium is de ideale plaats om je eerste stappen te zetten en jezelf te laten zien voor een geïnteresseerd publiek.
Het eerste Open podium staat gepland voor 4 april. Geheel georganiseerd volgens de dan geldende regels van het RIVM. Mocht deze datum niet haalbaar zijn vanwege die regels dan wordt de datum voor het eerste Open Podium 2 mei.

Meedoen kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld in die e-mail je naam, leeftijd, telefoonnummer en een omschrijving van de act die je wilt doen. Indien je met een groep optreedt horen we ook graag uit hoeveel mensen de groep bestaat.

Reacties

Cookieinstellingen