Programma Filmhuis Steenwijk komende week

Foto: De Meenthe

Komende week staan de volgende films op het programma in het Filmhuis in Steenwijk (Dyka Vestzakzaal van Rabo Theater De Meenthe).

De Beentjes van Sint-Hildegard
Dinsdag 13 oktober om 14.00 uur is de filmvertoning ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen.
Dit is een extra filmvertoning.

Mijn bijzonder rare week met Tess (voor alle leeftijden)

Donderdag 15 oktober om 14.00 uur ‘Mijn bijzonder rare week met Tess’. Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen.

Ook te zien in Filmhuis Steenwijk: Dinsdag 13 oktober De Beentjes van Sint-Hildegard (20.15 uur uitverkocht). Woensdag 14 oktober De Beentjes van Sint-Hildegard (uitverkocht). Donderdag 15 oktober De Beentjes van Sint-Hildegard (uitverkocht). Vrijdag 16 oktober De Beentjes van Sint-Hildegard (uitverkocht). Maandag 19 oktober De Beentjes van Sint-Hildegard (uitverkocht). Dinsdag 20 oktober De Beentjes van Sint-Hildegard. Dinsdag 27 oktober La Verité.

Meer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004.

Reacties