Scootmobiel Steenwijk zorgt dat u mobiel blijft

Foto: Scootmobiel Steenwijk

Het was een verrassend eerste jaar voor Scootmobiel Steenwijk. “We hadden nooit gedacht dat het zo dankbaar werk zou zijn. We maken de mensen weer mobiel en dat is ook ons motto! Service en kwaliteit staan bij ons op nummer 1.”

“We doen het met veel liefde en hoop plezier, maar ook goede service/kwaliteit en minstens zo belangrijk, een luisterend oor. De service gaat o.a. uit naar het repareren en onderhouden van de Scootmobielen en van Rollators. Maar ook lessen in Scootmobiel rijden. Of als iemand met pech staat, dan halen we die persoon weer op en dan zorgen wij ervoor dat die persoon snel weer verder kan.”

Scootmobiel Steenwijk heeft diverse merken: Medema, de Mini crosser en Cabin, Kymco, met de New Maxer, Midi Xls, Agility en de mini LS.  Van het merk Life & Mobility is de Solo nieuw in het ruime assortiment.

“We hebben ook bijzonder mooie jong gebruikte scootmobielen van het merk Life & Mobility o.a. Mezzo Primo staan.  Deze scootmobielen hebben amper km’s op de teller staan.  Dit komt o.a. doordat de mensen niet goed worden begeleid bij het aankopen van een Scootmobiel. En dat willen wij voorkomen, vandaar dat wij onze klanten begeleiden in het vinden van de juiste Scootmobiel.”

“Wanneer u bij ons een Scootmobiel koopt gaan wij zeker 2 à 3 keer met u rijden om vertrouwd te raken met uw nieuwe scootmobiel, binnen maar ook op de openbare weg. Want veiligheid staat voorop! Als u vertrouwt bent geraakt met uw scootmobiel, dan zult u daar het meest plezier aan beleven. En mocht er toch een situatie voorkomen dat u gaat twijfelen om op de scootmobiel te stappen, dan zijn wij ervoor om u er toch weer op te helpen. Dit d.m.v. een extra les en begeleiding op de scootmobiel. Ook hebben we de mogelijkheid een Ergotherapeut in te schakelen, mocht dat in een specifieke situatie wenselijk zijn.”

Naast Scootmobielen zijn er ook rollators van diverse merken te koop. Duurzame kwaliteit van Noors fabricaat: Topro Troja , Olympus (met o.a. offroad banden) of van carbon: de Pegasus. De Rehasense, Server, Streamer, Explorer, of van Carbon in diverse kleuren verkrijgbaar en alleen met zachte banden. Scootmobiel Steenwijk ziet veel mensen lopen met rollators met harde massieve banden en komen er toch achter dat zachte banden veel beter loopt ook beduidend minder klachten geeft voor de pols en rug.

Graag nodigen wij u uit om voor meer informatie onze site te bezoeken www.scootmobielsteenwijk.nl  of een mail te sturen naar: [email protected]. indien u meer informatie wenst.

Bellen kan natuurlijk ook  (06-539 539 35) maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom waar wij een uitgebreid assortiment hebben staan.

                                   Ons motto: Scootmobiel Steenwijk zorgt dat u mobiel blijft. 

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Scootmobiel Steenwijk

Reacties