In cijfers een mooi examenjaar

Foto: Pixabay

Ook op de RSG Tromp Meesters en CSG Eekeringe hebben de eindexamenleerlingen een fantastische prestatie geleverd. Ontzettend veel leerlingen zijn geslaagd, en anderen maken via de resultaatverbeteringstoetsen alsnog kans om het felbegeerde diploma binnen te slepen. In deze uitzonderlijke omstandigheden zonder een centraal eindexamen en zonder de laatste persoonlijke begeleiding in de klas hebben zij hun beste beentje voor gezet en laten zien dat zij ook in rare omstandigheden hun mannetje (of vrouwtje) staan.

 

Op het VSO (speciaal voortgezet onderwijs) van de RSG Tromp Meesters slaagden alle leerlingen. Ook op het vmbo kader van de RSG en de mavo op Eekeringe slaagde 100%. Een volledig overzicht van de slagingspercentages op beide scholen:

vmbo basis RSG 92%

vmbo basis Eekeringe 97%

vmbo kader RSG 100%

vmbo kader Eekeringe 97%

VSO RSG basis en kader 100%

mavo RSG 97%

mavo Eekeringe 100%

vwo RSG 96%

havo RSG 93%

In de laatste week van het schooljaar (van 29 juni tot en met 3 juli) organiseren de scholen een aangepaste diploma-uitreiking. In kleine groepen wordt het diploma feestelijk overhandigd en kunnen de leerlingen toch afscheid nemen van hun jaren op de middelbare school. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

Reacties