VIDEO: Schoonheidsspecialistes opgelucht; ze mogen weer aan het werk

Vanaf 11 mei mogen de meeste mensen met een contactberoep weer aan het werk, zo ook schoonheidsspecialiste Sylvia Kuipers uit Emmeloord. Zij zag de bui al aankomen toen zij hoorde dat de horeca moest gaan sluiten en baalde als een stekker.

In oktober opende Sylvia de deuren van haar schoonheidssalon “Bonitencia” aan het Muiderzand in Emmeloord, haar grootste inkomstenbron viel weg toen zij haar deuren noodgedwongen moest sluiten vanwege de maatregelen die waren genomen vanuit het kabinet.
Tijdens de zenuwslopende weken die hierop volgden heeft zij niet stilgezeten “Samen met haar brancheorganisatie heb ik gekeken welke maatregelen wellicht nodig waren om straks goed voorbereid weer aan de slag te kunnen.” aldus Sylvia.
De brancheorganisatie liet uiteindelijk weten om het hygiƫneprotocol aan te houden die bekend is bij schoonheidsspecialisten, zo voldoen zij ruimschoots aan de gestelde eisen.

Toen Sylvia hoorde tijdens de persconferentie dat ze weer aan de slag mocht was ze dolblij. “De telefoon stond binnen de kortste keren roodgloeiend! Ik kan niet wachten om mijn klanten weer terug te zien en weer aan de slag te gaan.”

Reacties

Cookieinstellingen