#STEENWIJKERLANDISERVOORJOU laat creatieve ondernemers zien

Foto: Eigen foto

Steenwijkerland Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. We gaan dat doen met de hashtag #STEENWIJKERLANDISERVOORJOU

Ondernemers worden creatief

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de lokale ondernemers in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Steenwijkerland! We lichten er de komende dagen enkele uit, maar weten dat er in onze gemeente veel meer creatieve ondernemers zijn!  Ben jij een van die creatieve ondernemers? Gebruik dan op social media de hashtag #STEENWIJKERLANDISERVOORJOU en wie weet sta jij in ons volgende overzicht!


Bakkerij Berghuis op volle toeren door

De verse bakker aan Het Schar in Steenwijk (met meerdere vestigingen in de omgeving) gaat op volle toeren door. Het bestellen voor Pasen is inmiddels al mogelijk. 
Bakkerij Berghuis  |  tel.: 0521 – 515 904 | bakkerijberghuis.com

 

Restaurant Heerlijkheid

Met plates waar het water je van in de mond gaat lopen is het mogelijk om deze vooraf te bestellen bij restaurant Heerlijkheid in De Bult waar je deze vervolgens kan afhalen.
Restaurant Heerlijkheid | tel.: 0521-725000 | restaurantheerlijkheid.nl

 

Weerribben Zuivel in de prijzen

De koeien staan weer in de weide en de verse verkoop van zuivel bij Weerribben Zuivel. Daarnaast vielen zij eind maart in de prijzen tijdens de jaarlijkse Cum Laude Awards voor Zuivel en Zachte Kaas waarbij de Boerenboter maar liefst een 9,8 scoorde!
Weerribben Zuivel | 0527 29 25 29 | weerribbenzuivel.nl

 

Opscheppen bij de Opschepper kan nu even niet

Opscheppen bij het heerlijke buffet van De Opschepper in Steenwijk zit er nu even niet in, maar hun verse gerechten zijn wel af te halen na een telefonische bestelling!
Voor een schappelijke prijs is het afhalen mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag.
De Opschepper | tel.: 0521 – 520739 | www.restaurantdeopschepper.nl

 

Reacties