STEENWIJK LIVE! Primeur tijdens Vestingfeesten

Foto: Steenwijk Vestingstad

Tijdens het Vestingsfeest op woensdagavond 15 juli staat De Markt in Steenwijk in het teken van ‘Steenwijk Live!’ De succesvolle formule ‘Heel Holland Live!’ is sinds een aantal jaren een enorme hit in de regio. Een vervolg in Steenwijk kan dan ook niet uitblijven. 

Live op het grote podium
De Gieterse Stella Vermeulen zet, samen met lokale (amateur-) zangers en zangeressen een spectaculair en avondvullend liveprogramma neer. Onder begeleiding van een professionele band komen de grootste hits uit de muziekgeschiedenis voorbij. Een feest van herkenning en ouderwetse gezelligheid. 

Kandidaten gezocht

De voorbereidingen zijn inmiddels gestart en de organisatie is nu al op zoek naar deelnemers die deze avond, samen met de 8-koppige band, live de show willen stelen en voor een groot publiek twee nummers willen zingen op het grote podium op De Markt in Steenwijk. In de weken voorafgaand aan het evenement worden alle deelnemers gecoacht zodat iedereen goed voorbereid het podium op gaat. Een fantastische ervaring en een unieke kans. 

Jong en oud kan meedoen

Belangstellenden kunnen tot 1 maart reageren door een filmpje op te sturen, waarna een selectie wordt gemaakt. Het filmpje hoeft niet professioneel te zijn. Het gaat erom dat er een indruk wordt achtergelaten van wie je bent en hoe je zingt. Ervaring hebben is niet nodig. Zowel amateurs als professionals kunnen zich aanmelden. Ook leeftijd is niet belangrijk, jong en oud is welkom. Snel daarna worden de tien uitverkorenen in kennis gesteld en vanaf dan beginnen de voorbereidingen voor dit muzikale evenement wat afgesloten wordt met een spetterend optreden tijdens Steenwijk Live! 

Het filmpje kan gestuurd worden naar: [email protected] 

Meer informatie is te vinden op www.heelhollandlive.nl

Reacties