Sfeer, muziek, heden, verleden en spektakel!

Foto: Ingezonden

Zaterdagavond 13 juli gaan de zomeractiviteiten in de Vestingstad officieel van start met een sfeervolle avondmarkt en wordt de eerste editie van de Monkey Fun Run Steenwijk Vestingstad gehouden. Kortom genoeg redenen om het begin van de vakantie in Steenwijk te vieren!

Avondmarkt en livemuziek
De avondmarkt begint aan het eind van de middag met een gezellige braderie in de binnenstad en de winkels zijn tot 22.00 uur open. Vanaf 16.00 uur kan er worden geflaneerd langs de kramen en op de terrassen is het goed vertoeven terwijl verschillende straatorkesten het geheel opluisteren met vrolijke muzikale klanken. The Flageolettes, de Mc Dixie Brothers en Dixie Mixie Miniband zorgen dat menig hart harder doet slaan.

Monkey Fun Run
Zaterdag en zondag is de eerste editie van de Monkey Fun Run Steenwijk Vestingstad. Deze spectaculaire obstakelrun voert over een uitdagend parcours rondom het centrum van de stad. Onderweg moeten er verschillende obstakels worden genomen. Er wordt geklauterd, geklommen en allerlei proeven gedaan. Geweldig om naar te kijken en zeker fantastisch om aan mee te doen. Alle informatie hierover leest u op: www.monkeyfunsteenwijk.nl

Een betere start van de zomer kunt u zich toch niet voorstellen? Vier het mee!

 

Reacties