Voorjaarsbeurs in Havelte; ‘Vier het buitenleven’

Foto: Ingezonden

Op zondag 14 april organiseert Hoek Havelte samen met Van Dijk Tuin en Park een voorjaarsbeurs. Op deze dag worden op het terrein aan de Eursingerlaan 6 diverse informatiestands ingericht over allerlei facetten van het buitenleven.

Frank van Dijk, Henk en Johan Hoek hebben de handen ineen geslagen om ondernemers uit de omgeving te vragen op de beurs te staan. Dit heeft geleid tot een gevarieerd aanbod van bedrijven die op deze dag de bezoekers informatie geven over producten of diensten die zij aanbieden.

 

Wat kunt u verwachten als bezoeker?

Komt u alleen, met uw partner en/of kinderen, er is voor ieder wat wils op deze dag. Loop langs de showtuinen, tuinmeubelen en product displays over het terrein van Hoek Havelte.
Neem een kijkje bij de tuinmachines van Van Dijk Tuin en Park en maak kennis met de hoveniers die u meer kunnen vertellen over tuininrichting, tuinonderhoud en boomverzorging.
Verspreid over het terrein zijn er ook stands ingericht met informatie over de aanleg van vijvers en beregeningsoplossingen, reinigings- en voegmiddelen, bloemen en planten, Havelterwijn, noten en olie uit de buurt. Ondertussen kunt u bij de koffie- en foodtruck een hapje en drankje bestellen. Voor de kinderen is er een springkussen en zal de Brandweer uit Havelte aanwezig zijn om met de kinderen een brandje te blussen, het HV gereedschap te testen  en een rondje om/in de brandweerauto te doen.  

We kijken er naar uit om u op de voorjaarsbeurs te zien en optimale buitenleven gevoel te laten ervaren.

Praktische informatie:

U bent van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 aan de Eursingerlaan 6, te Havelte. Volg de parkeerinstructies die worden aangegeven in de straat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen