Wil je een naaimachine of lockmachine winnen?

Foto: Stof&Stiel

In samenwerking met het Textiel Festival Weerribben organiseert Stof&Stiel uit Oldemarkt twee workshops ‘kleding van oud naar nieuw’. Aan deze workshops is een wedstrijd verbonden.

Met behulp van een aantal kledingstukken die  uit de gratie zijn geraakt of bij de kringloopwinkel zijn gehaald, ga je in vier lessen een of twee nieuwe kledingstukken samenstellen.
Er zal een groep van start gaan in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar en een groep van 16 jaar en ouder.
De kledingstukken die gemaakt worden zullen tijdens het Textiel Festival Weerribben, dat zal plaats vinden op 9, 10 en 11 juni a.s. geëxposeerd en geshowd worden in een sprankelende modeshow. Het  Textielfestival van 2015 trok maar liefst 3000 bezoekers, en de verwachtingen voor de 2e editie zijn dan ook veelbelovend. Hoe leuk is het dan ook, als zo veel bezoekers van het festival jouw resultaat kunnen zien!
Tijdens de modeshow zal een deskundige jury de kledingstukken beoordelen en de winnaars aanwijzen. ! Er zijn mooie prijzen te winnen. Met als hoofdprijs een naaimachine en een lockmachine.

Wie zoeken wij?
Voor de eerste groep in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar is het niet noodzakelijk dat je ervaring met de naaimachine  hebt, maar wel creatief bent. Je gaat wel leren om achter de naaimachine eenvoudige onderdelen van je kledingstuk te naaien.
De deelnemers voor de tweede workshopgroep vanaf 16 jaar, moeten met een naaimachine overweg kunnen. Zij nemen hun eigen naaimachine dan ook mee.
In vier lessen gaan beide groepen aan de slag in het atelier van Stof&Stiel in Oldemarkt.
De voorwaarden om mee te kunnen doen: alle kledingstukken worden beschikbaar gesteld voor de expositie en je gaat de kleding zelf of laten showen tijdens de modeshow op 10 juni a.s.
Alle informatie vind je op www.stofenstiel.nl

Opgave vóór vrijdag 31 maart 2017: [email protected] of per telefoon: 06-47458716
Per workshopgroep zijn er 5 plaatsen beschikbaar.

Deze workshops zijn mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Stichting Vitaal Oldemarkt en sponsoring van Stof&Stiel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen