Wie is de Ondernemer van het Jaar 2016? De uitslag!

Foto: SteenwijkerlandNieuws

Dagenlang kon er gestemd worden op een 12-tal ondernemers met ieder zijn eigen bedrijf, ondernemers die hun onderneming dagelijks met passie voortzetten.

Naast het feit dat er een uitslag is op basis van stemmen is er ook een jury-prijs waarbij een andere winnaar gekozen kan worden, ook hier is de uitslag van bekend!
De stemmen zijn stuk voor stuk doorgenomen en alle “valse” stemmen zijn er uit gefilterd. De volgende winnaars zijn daar uit gekomen:

1. Michel Oostenrijk met zijn onderneming Michel’s American Diner aan de Doelenstraat in Steenwijk. – 255 stemmen
Michel kwam met het idee een burgerzaak te openen in het centrum van Steenwijk volledig naar Amerikaans concept, en dit is aardig gelukt.
Dagelijks serveert Michel met zijn medewerkers heerlijke en vooral verse burgers, snacks en lunch.

2. Klaas ten Veen met zijn onderneming Ten Veen 2Wielers, gevestigd in Oldemarkt, Steenwijk en Wolvega. – 216 stemmen
Bij Ten Veen 2Wielers doen ze het goed, en dat is vooral te merken in het aantal stemmen. Sinds dit jaar hebben zij een filiaal erbij in Wolvega, maar ook daar wordt hun persoonlijke service voortgezet.
Met hun jarenlange ervaring in fietsen kan je daar met een gerust hart naar toe.

3. Jan Ebink met zijn onderneming Snack Delivery/Caramba, gevestigd aan de Meppelerweg in Steenwijk. – 209 stemmen
Over zijn rijgedrag valt wat te zeggen, maar lekker eten bezorgen kan deze ondernemer wel! Hoge recensies en goede ervaringen bevestigen dit.
De onderneming is al geruime tijd een begrip in Steenwijk.

Uitslag OVHJ

 

4e plaats: ABS Autoherstel Groen – Fam. Groen – 194 stemmen
Met een groot pand aan de Korte Venen in Steenwijk zijn ze niet te missen, een autoschade hersteller met persoonlijke service waarbij klantcontact centraal staat.
Naast het schadeherstel bedrijf verhuren zij auto’s als zijnde franchiser van Autohopper, ook hier werken zij nauw en persoonlijk betrokken in.

5e plaats: Bestaria Steenwijk – Jeroen Vos – 182 stemmen
Deze jonge ondernemer heeft een prachtig pand aan Het Schar in Steenwijk en is momenteel zelfs aan het uitbreiden.
Dagelijks zorgt deze ondernemer met zijn medewerkers voor heerlijke snacks en is hij vooral in de wijk Oostermeenthe en omstreken een bekend begrip.

6e plaats: Fix Motoren – Gert-Jan Fix – 167 stemmen
Vlak nadat deze ondernemer begon met zijn onderneming kreeg hij te maken met een ernstig ongeval tijdens een bekend festival, als zelfstandige kwam hij er toen achter hoe alleen je er dan voor kan staan.
Nu ruime tijd later is deze ondernemer helemaal opgekrabbeld en is hij dagelijks bezig met zijn passie; motoren.

7e plaats: Steenwijker Vishandel – Robert Kuiper – 156 stemmen
Deze ondernemer staat altijd op zijn vaste plekje aan de Burg. Goeman Borgesiusstraat in Steenwijk ter hoogte van de Albert Heijn en verkoopt daar dagelijks zijn specialiteit: Heerlijke verse vis!
En deze vis valt goed in de smaak blijkt uit de inzendingen. ‘Een kleine ondernemer die eens in het zonnetje gezet moet worden’ aldus een lezer.

8e plaats: AH van Etten – Teun en Mattie van Etten – 131 stemmen
Deze onderneming is jury-favoriet, deze twee top ondernemers hebben een supermarkt aan Het Schar in Steenwijk (tegenover Bestaria) waarbij zij met hun onderneming maatschappelijk betrokken zijn.
Zo is er een actieve betrokkenheid bij sportverenigingen en zijn zij al helemaal betrokken bij de buurt waarbij zij het buurtpreventieproject die in de wijk kwam hebben ondersteunt.

9e plaats: Bouwbedrijf P. Koppers – Patrick Koppers – 129 stemmen
Deze ondernemer zit met zijn onderneming in Giethoorn maar komt zelfs naar Maastricht als het moet. Uit de hoge recensies merken wij op dat dit bouwbedrijf vakkwaliteit aflevert.

10e plaats: Autobedrijf Kuinre VOF – Robert Vredeveld en Kees van der Veer – 128 stemmen
Deze twee ondernemers zijn dit jaar begonnen in Kuinre en meteen hadden zij een goede toeloop van klanten. Samen zijn zij gespecialiseerd in Volvo.

11e plaats: Gezellig Bloemen & Lifestyle – Aldo Kalee – 122 stemmen
Onlangs zijn zij verbouwd en uitgebreid waardoor zij nog meer ruimte hebben voor hun prachtige creaties.

12e plaats: Vredenburg Installatietechniek – Harm Vredenburg – 33 stemmen
Met een pijnlijke twaalfde plek en met slechts 33 stemmen kunnen wij hier weinig over zeggen. Het publiek loopt niet warm van het bedrijf maar is ook zeker niet ontevreden.
Vredenburg is een bekend begrip in Steenwijkerland.
Wij willen alle lezers bedanken voor het stemmen, verder willen wij de genomineerden bedanken voor hun inzet en sportiviteit. Voor ons zijn alle genomineerden een winnaar.
Een interview met de eerste drie winnaars volgt snel tijdens de persoonlijke overhandiging van de uitreiking. (Zij worden nog benaderd)

Tot volgend jaar!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen