Er komt geen elfde editie van Autoraggers Beachvolleybal Toernooi in Oldemarkt

23 mei 2016, 14:38 Nieuws
img 6045
Na tien jaren AutoRaggers Beachvolleybal Toernooi komt er dit jaar geen elfde editie. Volleybalvereniging DIOS geeft dit via haar facebookpagina te kennen.
Van de organisatie bestaande uit acht personen, hebben er zes aangegeven er mee te gaan stoppen. Er is daarna hard gezocht naar vervanging. Een aantal mensen van volleybalvereniging in Steggerda leek geïnteresseerd te zijn maar haakten toch af in verband met de omvang van de organisatie van het toernooi. Ook binnen eigen gelederen waren er mensen "die wel wat wilden doen", de organisatie had echter mensen nodig die zich volledig wilden inzetten voor een langere periode. De vereniging heeft geen vrijwilligers kunnen vinden voor de organisatie en hiermee komt een einde aan het toernooi dat een begrip was in de volleybalwereld.
Het allereerste toernooi werd in 2006 gehouden met vierendertig teams en vier volleybalvelden. In de loop der jaren groeide het toernooi uit tot één van de grootste beachvolleybaltoernooien in de regio. Ieder jaar melden zich meer teams aan , tot meer dan honderd! Hoogtepunt van het toernooi was de zaterdagavond met de recreatieteams en de sponsorteams, die traditioneel werd afgesloten met een spetterende feestavond in de grote zaal van MFC Dalzicht.
De organisatie bedankt op haar facebookpagina de meer dan veertig sponsoren die jaarlijks zorgen voor financiële ondersteuning.
"Hierbij willen we onze hoofdsponsoren Hans Raggers van AutoRaggers Oldemarkt en Jos de Kleine van Kleiner BV in Paasloo ook in het bijzonder bedanken. Zonder hen hadden we het absoluut geen tien jaar volgehouden. Ook van MFC Dalzicht kregen we alle medewerking om van de faciliteiten gebruik te maken. Maar dat is niet meer en dat spijt ons zeer`, aldus de overgebleven leden van de organisatiecommissie.
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Steenwijkerland:
likelogo
bron: facebookpagina DIOS