Steenwijkerland trekt de kernen in

Foto: Gemeente Steenwijkerland

Met elkaar meer zichtbaar aanwezig zijn in de kernen en wijken. Dat is het doel van de gemeente, Sociaal Werk De Kop, Wetland Wonen en de politie. Daarom gaan deze partijen met elkaar de wijk in. Letterlijk.

Wethouder Tiny Bijl: ‘Nu doen we dat vaak allemaal individueel, maar het is natuurlijk logischer om dat gezamenlijk te organiseren. Samen in gesprek met bewoners, samen kijken naar wat er leeft en speelt en samen oplossingen zoeken voor eventuele uitdagingen die er liggen.’
Belt-Schutsloot bijt het spits af. Op vrijdag 2 juli a.s. kunnen inwoners van die kern informeel in gesprek met vertegenwoordigers van de genoemde partijen. Gewoon buiten op straat.

In samenwerking met Dorpsbelangen Belt-Schutsloot zetten de gemeente, Sociaal Werk De Kop, Wetland Wonen en de politie op vrijdag 2 juli a.s. de luifel uit bij het dorpshuis. Inwoners die vragen hebben, een toelichting willen, een idee hebben of gewoon een gesprekje willen aangaan, zijn tussen 18.30 uur en 20.30 uur van harte welkom. Wethouder Tiny Bijl: ‘Van alle partijen zijn een of meerdere vertegenwoordigers aanwezig. Vanuit de gemeente zijn dat de contactwethouder Marcel Scheringa en de gebiedscoördinator. We willen het graag laagdrempelig houden. Onze oproep is dan ook om vooral even langs te komen. De koffie staat klaar. Daarbij vragen we iedereen wel om rekening te houden met de coronamaatregelen’.

De inloop wordt onder meer via de website en Facebookpagina van Dorpsbelangen Belt-Schutsloot aangekondigd

 

Reacties