Voormalig pand waterschap krijgt nieuwe bestemming

Foto: Gemeente Steenwijkerland

Het voormalig pand van het waterschap aan de Capellekade in Steenwijk krijgt een nieuwe bestemming. Dinsdag 18 augustus overhandigde wethouder Trijn Jongman de sleutel van het gebouw aan Salise Bouchida, directrice van [email protected] Kinderopvang. [email protected] heeft het gebouw van de gemeente gekocht.

Wethouder Trijn Jongman “Het pand krijgt met de realisering van een moderne kinderopvang weer een mooie en waardevolle invulling. Kinderen kunnen elkaar hier ontmoeten en naar hartenlust spelen. Als college zijn we blij met [email protected] als eigenaar. Het vormt een mooie toevoeging aan de reeds bestaande locaties van [email protected] in Steenwijk en Giethoorn”.

Salise Bouchhida van [email protected] “Het plan is om dit voormalige waterschapgebouw te verbouwen tot een vernieuwend concept voor kinderopvang. Het wordt een prachtige voorziening voor kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Pand 10 wordt nieuw leven ingeblazen, een mix van oud en nieuw. De binnenruimtes worden licht en ruim ingedeeld door de architect, met aandacht voor alle leeftijdsgroepen en ontwikkelingsgebieden. Er worden uitdagende ruimtes gerealiseerd voor kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang”. 

Reacties