Ondernemers Vestingstad geven shoptegoed weg tijdens winactie Pasen

Foto: Steenwijk Vestingstad

Wie deze week winkelt in Steenwijk maakt kans op een shoptegoed van € 50,-. De ondernemers in de Vestingstad organiseren een winactie voor alle klanten. Iedereen die een foto van de kassabon naar telefoonnummer (06) 474 82 003 appt, kan zaterdagavond 30 maart gebeld worden en de gelukkige winnaar zijn. Steenwijk Vestingstad stelt vijf prijzen beschikbaar. De actie is geldig van 23 maart tot en met 30 maart.

Op zaterdag 30 maart zijn de ‘Vrolijke Paashazen’ in het centrum te vinden. Zij delen paaseitjes uit en gaan graag met de kids op de foto. Een leuke selfie is zo gemaakt. Met deze acties wil Steenwijk Vestingstad het lokaal winkelen blijven stimuleren. ‘Wanneer je lokaal winkelt, ondersteun je de lokale economie en zorg je voor banen en inkomsten in de gemeenschap’, zegt Sebastiaan Beute, één van de organisatoren.

De gezamenlijke ondernemers in de binnenstad van Steenwijk, die verenigd zijn in stichting Steenwijk Vestingstad, belonen dit met het doorlopend organiseren van activiteiten en evenementen. ‘Dat doen we het hele jaar door’, aldus Beute ‘Het maakt dat het centrum levendig, gezellig en vitaal blijft’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen