Geen Openluchttheater Tolhekke komend jaar

Foto: Stockfoto Colin Coule

Hoewel het theaterseizoen nog niet op zijn einde is en er nog grote en kleine voorstellingen op het programma staan, is het team M.O.L. producties (Meenthe op Locatie) al druk met voorbereidingen voor de zomerprogrammering.

Zo zijn de eerste bands van ‘Live in het park’ geboekt, en wordt er gekeken naar de mogelijkheden rond Kopje Cultuur en Open Podium. Ook staat er een groot project op de rol waarover 1 maart meer bekend gemaakt wordt. Anderzijds is er ook een project dat geen doorgang kan vinden. Zo is er besloten dat Stichting M.O.L. dit jaar geen Openluchttheater Tolhekke gaat organiseren.

Het zou dit jaar een flinke uitdaging worden om weer een succesvol openluchttheater neer te zetten. De vergunningen die nodig zijn om een grootschalig openluchttheater te organiseren zijn complex en worden qua regelgeving steeds scherper aangetrokken. Het verkrijgen van voldoende geschikte acts is heel lastig komend jaar door de vele festivals en de kosten van podia, licht en geluid en andere faciliteiten rijzen de pan uit. De optelsom van deze uitdagingen en het grijpen van kansen met een nieuw groot project hebben tot dit besluit geleid.
‘We hebben twee keer op rij fantastische landelijke en regionale acts naar De Basse gebracht. We danken Zwembad Tolhekke voor de gastvrijheid en kijken met een goed gevoel terug’ -Han Evers

Meer info over de programmering vindt u op www.demeenthe.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen