Filmhuis Steenwijk

Foto: FPB Steenwyck

Komende week staat de volgende film op het programma in het Filmhuis in Steenwijk (Dyka Vestzakzaal van Rabo Theater De Meenthe).

Decision to leave
Dinsdag14 februari om 20.15 uur is de filmvertoning ‘Decision to leave. ‘Decision to Leave’ van de Zuid-Koreaanse regisseur Park Chan-Wook (Old boy, The Handmaiden) is een spannend, maar ook sensueel detectiveverhaal. Politie-inspecteur Hae-jun onderzoekt de verdachte dood van een klimmer en maakt zo kennis met diens mysterieuze vrouw Seo-rae. De twee vallen als een blok voor elkaar, maar Hae-jun is getrouwd en Seo-rae heeft net haar man verloren… of misschien zelfs vermoord. Wat volgt is een sensueel kat-en-muisspel vol steelse blikken en terloopse gebaren in dit bloedstollend mooie Zuid-Koreaanse melodrama.

Ook te zien in het filmhuis:
Maandag 27 februari Onder het maaiveld. Donderdag 2 maart Madres Paralelas. Zondag 5 maart Mijn moeder is een gorilla. Dinsdag 14 maart Narcosis. Zaterdag 18 maart Vortex.

Meer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen