Moonshine Ramblers test gebruik coronacheck-app Live in het Park

Foto: Moonshine Ramblers

Woensdag 18 augustus zijn de Moonshine Ramblers te zien tijdens Live in het Park. Dit concert wordt een staconcert zodat meer mensen toegelaten kunnen worden. Daarom is in overleg met de band door Rabo Theater De Meenthe besloten om bij wijze van test voor het eerst gebruik te gaan maken van de coronacheck-app.

Als theater wil Rabo Theater De Meenthe langzaam, net als vele andere theaters, weer terug naar normaal. Wellicht ontkomen de theaters er niet aan om toch in het najaar te moeten werken met de coronacheck-app. Uiteraard is er het besef dat er bezoekers zijn die buitengesloten worden. Maar als theater wil je toe naar volle zalen. Daarom is besloten met de band Moonshine Ramblers om hun concert als test te gebruiken.

Wat betekent dit voor bezoekers? Er zijn 3 manieren voor een coronatoegangsbewijs:

  1. Vaccinatiebewijs: volledig vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.
  2. Herstelbewijs: bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona
  3. Testbewijs: een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het event.

 Je maakt hiermee jouw persoonlijke QR code aan in de CoronaCheck app. Deze moet worden getoond samen met een identiteitsbewijs en natuurlijk jouw toegangskaarten voor Live in het park.

De bezoekers die al een kaartje hebben en die geen van bovenstaande hebben/willen halen, kunnen hun geld terugkrijgen. Neem daarvoor contact op met Rabo Theater De Meenthe door een mail te sturen naar [email protected]

Meer informatie over de CoronaCheck app is te vinden op www.rijksoverheid.nl

Reacties