Programma Filmhuis Steenwijk

Foto: Ingezonden

Komende week staan de volgende films op het programma in het Filmhuis Steenwijk (Dyka Vestzakzaal in Rabo Theater De Meenthe).

Hors Normes

Woensdag 24 juni en donderdag 25 juni om 20.15 uur is de filmvertoning ‘Hors Normes’. HORS NORMES (THE SPECIALS) is de nieuwe film van het regisseursduo Éric Toledano en Olivier Nakache (de makers van INTOUCHABLES). De film vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij. De film is uit het leven gegrepen, met ijzersterke rollen van acteurs Vincent Cassel en Reda Kateb. De ontwapenende kinderen winnen meteen je hart. 

Mi Vida

Maandag 29 juni en dinsdag 30 juni om 20.15 uur is de filmvertoning ‘Mi Vida’. Kapster Lou (65) uit Schiedam koestert een heimelijke droom. Ze zou wel in Spanje willen wonen. Maar dat gaat niet met de zorg voor haar kinderen en kleinkinderen. Een stukje van de taart dan maar: Een cursus Spaans in Cádiz. Ver weg van alles wat ze kent. In een kinderbed bij een gastgezin, tussen feestvierende studenten. Wat had ze eigenlijk gedacht? Toch begint ze zich thuis te voelen in de gastvrije stad aan zee.

Reserveren kan alleen online. Wees er op tijd bij, want het is voor maximaal 30 bezoekers per filmvertoning.

Reacties