Een medium, nieuw talent en meer

Foto: Andy Doornhein

Deze week in Rabo Theater De Meenthe: Derek Ogilvie, Tim Akkerman, Easy & Free, Symphonic Rock Night, Bovenste Knoopje Open, Bok- en najaarsbierentocht, Gerard Cox en een middag mannenkoren.

Derek Ogilvie
Derek Ogilvie is zonder enige twijfel één van de bekendste mediums in Nederland.
Na 12 jaar succesvolle tv- en theatershows is Derek deze herfst weer live te zien op het podium met zijn ‘2019 Tour!’ Grijp uw kans om contact te maken met uw overleden dierbaren. Iedere show is dynamisch waarbij de persoonlijkheid en de paranormale begaafdheid van Derek voor een vermakelijk optreden en een achtbaan aan emoties zorgen! Bij iedere show is er een vertaler aanwezig. Deze voorstelling is te zien op woensdag 20 november, aanvang 20.00 uur.

Tim Akkerman
De voorstelling ‘Sings The Boss’ van Tim Akkerman is te zien op woensdag 20 november en is uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst plaatsen.

Easy & Free
Een avond vol gezelligheid, ‘Four Seasons’ zal een ruim 2 uur durende show worden, van Ierse/ Schotse en traditionele Sea songs over de weemoed naar vroeger, de verloren liefdes, de hongersnood en de vele nummers over drank zullen zeker niet ontbreken. Luisterliedjes en bekende meezingers. Deze voorstelling is te zien op donderdag 21 november, aanvang 20.15 uur

Symphonic Rock Night

Met een indrukwekkende 2,5 uur durende rockshow maakte Symphonic Rock Night een verpletterend debuut in de theaters. Na vele lovende reacties is Symphonic Rock Night terug met een splinternieuwe show: ‘The Second Chapter’. De band presenteert een geheel nieuwe set van maar liefst 18 songs van o.a. Pink Floyd, Yes, Marillion, Supertramp, The Eagles en Genesis, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd hoog in de jaarlijkse Top 2000 terug is te vinden. De voorstelling is te zien op vrijdag 22 november, aanvang 20.00 uur.

Bovenste Knoopje Open
Beide drieëntwintig jaar. De precieze leeftijd dat je te oud bent om kind te zijn en te jong om er een te krijgen. Vinden wij zelf dan. Een voorstelling over onze vaders, hun vaders en de vaders die we misschien ooit zullen zijn. Tenminste, als de wereld wat minder naar de tering gaat. Maar goed. Tijd zat. Bovenste Knoopje Open maakt persoonlijk, poëtisch en geëngageerd cabaret. Deze voorstelling is te zien op vrijdag 22 november, aanvang 20.15 uur.

Bok- en najaarsbiertocht

Op deze avond gaat u verschillende bok- en eindejaarsbieren proeven tijdens een wandeling door de mooie stad Steenwijk. Op diverse locaties kunt u een glaasje bier proeven en na terugkomst in De Meenthe staan er nog een heel aantal bieren op u te wachten om geproefd te worden. Ook aan de inwendige mens zal gedacht worden. Deze tocht kunt u doen op zaterdag 23 november, aanvang 19.30 uur.

Mega Bricks

Voor het vierde jaar op rij organiseert Miniatuur Organisatie Bureau Heerdink uit Nijverdal Mega-Bricks in Rabo Theater De Meenthe. 1500 m2 gevuld met alles op het gebied van Lego en aanverwante artikelen. Lego Trucks, Radiografische truckbaan, voetbalstadion van Lego, Piratenschepen, Hijskranen, Formule 1 auto’s, Landbouwmachines en zelfs het beroemde Chrysler Building in Lego komt naar Steenwijk. Dit evenement is te zien op zaterdag 23 en zondag 24 november. Van 10.00 tot 17.00 uur.

Gerard Cox
Gerard Cox is The Last man standing van zijn generatie, Frans Halsema, Robert Long, Adèle Bloemendaal, Leen Jongewaard velen ontvielen hem. Samen met een band van Bas van Lier laat de oude grijze baas zien en horen dat de vulkaan nog steeds niet is uitgebrand. Want Gerard laat zich niet vertellen wat hij wel en niet mag zeggen. Deze voorstelling is te zien op zaterdag 23 november, aanvang 20.00 uur.

Middag Mannenkoren
Deze middag treedt Het Noord Nederlands Jagers Koor ‘Prins-Hendrik’ op en worden bijgestaan door enkele andere mannenkoren uit de regio, onder anderen het Mannenkoor Uffelte en het Algemeen Mannenkoor Midden-Drenthe (voorheen Politie Mannenkoor Noord-Nederland).Deze voorstelling is te zien op 

Ook te zien in De Meenthe: South African Road Trip op 27 november. The Basily Gipsy Band op 27 november. Seven Drunken Nights op 28 november. Soundos op 28 september. Henry van Loon op 29 november. Sinterklaasshow op 30 november. Stahlzeit op 30 november. Sounds of Silence op 4 december. Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514 004.

Reacties