Life Itself in Filmhuis Steenwijk

lifeitself_day10-673.CR2
Foto: Iow Web

Komende week staat de volgende film op het programma in het Filmhuis Steenwijk (Dyka Vestzakzaal van Rabo Theater De Meenthe). Donderdag 14 november om 20.30 uur is de filmvertoning ‘Life Itself.

In Life Itself volgen we het leven van een jong stel in New York. Will (Oscar Isaac) en Abby (Olivia Wilde) ontmoeten elkaar in hun studententijd. Ze zijn gelukkig samen, trouwen en verwachten hun eerste kindje. Wanneer een schokkende gebeurtenis hun leven overhoop gooit, laat het lot zich gelden. Grenzen van tijd en ruimte worden overschreden. De levens van Will en Abby weergalmen in dat van Mr. Saccione (Antonio Banderas) in Spanje. Regisseur Dan Fogelman (bekend van Crazy, Stupid, Love. en de Amerikaanse hitserie This is Us) viert met het ontroerende Life Itself het leven. Een film over het noodlot, vol humor en liefde. De sterrencast bestaat uit Oscar Isaac, Olivia Wilde, Annette Bening, Antonio Banderas, Mandy Patinkin, Olivia Cooke.

Ook te zien in het Filmhuis Steenwijk
Zondag 24 november The Favourite. Dinsdag 26 november Das Schweigende Klassenzimmer. Dinsdag 3 december If Beale Street Could Talk. Donderdag 19 december If God Only Knows.

Reacties