Pasar Makanan in Taman Indonesia

Foto: Taman Indonesia

Naar aanleiding van september culinaire maand, draait het weekend van 14 en 15 september in dierenpark Taman Indonesia om eten. Aparte Indische gerechten uit grootmoeders kookboek en moderne cakes uit het huidige Indonesië passeren het menu.

Maar ook bekende gerechten zoals saté, nasi rames en gado gado zullen te vinden zijn. Daarnaast vind je er diverse soorten sambals, kruiden en specerijen uit de oosterse keuken, en op zondag een leuke kookdemonstratie. Tevens is er op zaterdag de live band Krontjong Toegoe Modern die de bezoekers laat swingen op echte traditionele krontjong muziek!
Dresscode : Fruit en lekker eten!
Om het feest helemaal compleet te maken, is er ook een dresscode. Iedereen die een broek, jurk of shirt aanheeft met fruit of andere lekkernijen, krijgt 20% korting op de entreeprijs.

Lachen met Ricky Risolles op 15 september

We kennen hem als Ricky Risolles: ‘Ik ben niet de Indo, maar ik ben een Indo…’ Zijn echte naam is Jaro Wolff, geboren in de dessa van Rotterdam, opgegroeid met Tammy Wynette, The Blue Diamonds, Johnny Cash en zijn grote held: Rudi van Dalm. Hij is afkomstig uit een grote familie met de welbekende kumpulans en natuurlijk makan(an). Op zondag 15 september trekt Ricky Risolles zijn lolbroek aan, en zal een optreden geven op de Pasar Makanan, onder andere met zijn hilarische nummers ‘Mijn soto, Gila Risolles en oma’s Song’. Ricky heeft net zijn nieuwe song ‘Ik wil naar Bali’ uit. En zeg nou zelf, wie wil er nou niet naar Bali?

Feestjes, maaltijden en partijtjes in het naseizoen

Komende najaar is er de mogelijkheid om familiefeesten, verjaardagen en kumpulans te vieren in Taman Indonesia. Hierbij kunnen we heerlijke maaltijden serveren, en zorgen we voor een gezellige Indonesische sfeer. U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden.

Stem op Taman voor leukste uitje van Overijssel!

Vind je het ook altijd gezellig bij Taman Indonesia, en vind je dat het park wel wat extra aandacht verdiend? Stem dan op Taman Indonesia bij de verkiezing ‘Leukste uitje van Overijssel’ van de ANWB.
Afgelopen jaar won het park de Bronzen Award met een cijfer 8,65. Het park haalde vooral hoge cijfers op sfeer en personeel. Kunnen we dit jaar nog beter? Doe dan mee en stem via de site van www.anwbleuksteuitje.nl

Over dierenpark Taman Indonesia

Taman Indonesia is een tropisch dierenpark in de Kop van Overijssel. Hier vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesië zoals de Binturong, de Loewaks en Maleise Bosuilen, en kun je genieten van Indische hapjes en drankjes, een kijkje nemen in een Mentawai paalwoning of rondsnuffelen in de toko. Voor kinderen is er een verkleedhoek met Indonesische klederdracht, en een bijzondere speurtocht.

Reacties