Laatste Vestingfeest sluit af met Nacht van Steenwijk

Foto: Vestingstad Sue

Ieder jaar een klapper; De Nacht van Steenwijk. Donderdag 22 augustus zijn de winkels tot 22.00 zijn de geopend voor de finale-opruiming en zijn er spetterende kortingen om de schappen leeg te maken voor de nieuwe najaarscollectie. Bovendien kunt u meedoen met de Stempel & Win Actie. Bij uw aankoop ontvangt u stempels. Met een volle stempelkaart maakt u kans op een van de spectacularie prijzen die aan het eind van de avond getrokken worden. Kortom: mooie prijzen en super koopjes.

Glitter & glamour
Ondertusen is er volop muziek en glitter & glamour in de stad. Verschillende popsterren lopen door de winkelstraten om u te vermaken. Misschien komt u Madonna of Elvis wel tegen? Een fantastische start van een wervelende Tribute Night.

Tribute Night
Tijd voor popmuziek! Vanaf 22.00 tot 2.00 uur staan er twee grote podia op de Markt. Steenwijk Vestingstad en artiestenbureau MEProductions presenteren u een geweldige en verrassende line-up.

Johnny Cash by Boys named Sue

Everybody loves Cash! Boys named Sue is dè Cash tributeband van Nederland. Met veel energie en enthousiasme maken de 5 ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest. Ook op de Markt in Steenwijk! De band laat alle facetten van Johnny Cash horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash. Herleef de bepalende rock, gospel en country van deze held. Want: everybody loves Cash!

Supertramp by Supertrap

In 2019 is het precies 40 jaar geleden dat Supertramp het bestverkochte album ‘Breakfast in America’ uitbracht. Daarom mag de tribute-band Supertrap niet ontbreken deze avond. Supertrap zet een eigentijdse show neer vol prachtig licht en pakkende visuals die de ware Supertramp liefhebber niet wil missen. De band speelt de beste nummers van verschillende albums. Muziek uit de ‘gouden tijd’ van Supertramp waarin Roger Hodgson en Rick Davies als tegenpolen de mooiste muziek produceerden en Supertramp misschien wel de meest succesvolle rockband ter wereld was.

Michael Jackson by Forever Jackson

Rechtstreeks uit Engeland ‘Forever Jackson’! Een waanzinnige en wervelende show met de grootste hits van de King of Pop. De hoofdrol op het podium is voor Robin Parson. Parson weet Michael Jackson perfect te imiteren. Niet alleen zijn stem lijkt op Jackson ook zijn maniertjes weet hij als geen ander te kopiëren. Samen met de liveband en een fantastisch dansteam belooft het een spectaculaire avond te worden. Een ‘Thriller’!

Rowwen Hèze by Dowwen Hèze

Een stel Bourgondiërs brengen een tribute aan Limburgs trots Rowwen Hèze. Gekker moet het niet worden – en dat wordt het dan ook niet. Ervaar het feest van dé meest enthousiaste ‘Rowwen Hèze tributeband’ van dit moment. Geniet van de allerbeste ingrediënten: accordeon, folk en polka, positieve energie, hartstochtelijk temperament en zuidelijke gemoedelijkheid. Met een drankje in de lucht meezingen en meedansen. Dowwen Hèze zorgt voor een onvergetelijke avond. ‘t Is een kwestie van geduld…

Reacties