De Kast komt met een exclusief concert naar Steenwijk

Foto: Fletcher Events

Op zaterdag 2 november 2019 komt De Kast met een exclusief concert naar Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk te Steenwijk.

Wat waren ze groot in Nederland tijdens de jaren 90. De onweerstaanbare Syb met zijn stoere Friese vrienden. Met kastkrakers als ‘In Nije Dei’ en ‘Woorden Zonder Woorden’ veroveren ze een belangrijke plek in de Nederpop geschiedenis. Maar dan vraagt hun nuchtere Friese aard om rust. Totdat in 2006 de originele bezetting weer bij elkaar komt tijdens de Fryske Music Night. En meteen is het weer raak. ‘De Hel Foarby’ wordt de titelsong van de film ‘De Hel Van ‘63’ en het nieuwe album ‘Welkom Thuis’ verschijnt. Vandaag de dag halen ze nog steeds alles uit De Kast. Dus, laat je nog één keer in vervoering brengen.

Tijdens dit zeer speciale concert, zullen alle hits de revue passeren. Dit gaat een zeer bijzondere avond worden met in het voorprogramma Ramon Boekel!

Wilt u deze kans niet missen? Bestel dan nu uw kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting aan de balie van Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk op Woldmeentherand 15 in Steenwijk, telefonisch via 0521-512 311 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Reacties