Er op uit met het hele gezin

Foto: Dromenjager BV

Het komende seizoen in Rabo Theater De Meenthe: Woezel en Pip, Brugklas Live, Kikker, Brandweerman Sam, Griezelbus en Het Zandkasteel.

 Woezel en Pip 3+
Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat…Deze familiemusical is te zien op donderdag 2 januari, aanvang 11.00 uur.

 Brugklas De Musical 9+
‘Brugklas’, de populairste serie van de Nederlandse TV, komt naar het theater met een eigen musical! Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van nóg dichterbij meemaken in ‘Brugklas de Musical’. Een hip hop-musical over Willem van Oranje! Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? ‘Brugklas de Musical’ is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven. Deze musical is te zien op donderdag 13 februari 2020, aanvang 19.00 uur.

Kikker 4+

Kikker gaat samen met Rat op een avontuurlijke reis. Dan begint het te regenen en moeten ze snel terug. Thuis blijkt een veel groter avontuur te wachten, want de huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn overstroomd. Omdat Kikker het beste kan zwemmen, gaat hij moedig hulp halen. Kom je naar het theater om samen met Kikker dit grote avontuur te beleven? Deze kindervoorstelling is te zien op dinsdag 18 februari, aanvang 14.00 uur.

Brandweerman Sam 2+

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden? Deze familievoorstelling is te zien op donderdag 20 februari, aanvang 11.00 uur.

Griezelbus 6+

Een kijkje nemen in de echte Griezelbus, dansen op swingende muziek, naar spannende verhalen luisteren, Paul van Loon in het echt ontmoeten, met hem op de foto gaan én ook nog een handtekening scoren voor in je boek. Het kan allemaal bij ‘De Griezelbus on tour!’ In deze muzikale show vol spannende én vrolijke griezelavonturen neemt Paul van Loon jou samen met zijn band ‘Andere Snuiters’ mee op reis naar de wereld van Dolfje Weerwolfje, de Griezelbus en P. Onnoval, Jimi Rip en andere nachtwezens. Paul van Loon komt in de echte Griezelbus naar ons theater en de bus zal geparkeerd staan voor De Meenthe!
Kom… als je durft! Deze familievoorstelling is te zien op zondag 19 april, aanvang 14.00 uur.

Het Zandkasteel 3+

Na het succes van de vorige shows komen de bewoners van Het Zandkasteel opnieuw naar het theater. Samen met Koning Koos beleven Prinses Sassa en Toto de mooiste avonturen en “ piraatje spelen”  blijft hun favoriete spelletje. Op het toneel worden ze echte piraten en gaan ze met hun eigen piratenboot op zoek naar de schat. Prinses Sassa en Toto willen alles zelf oplossen, dat kan wel eens misgaan, maar als het lukt, glimmen ze van trots! De kinderen in de zaal willen vast wel meevaren! Deze familievoorstelling is te zien op zaterdag 2 mei, aanvang 11.00 uur.

Ook te zien in De Meenthe: Nijntje op de fiets op 29 september. Rupsje Nooitgenoeg op 22 oktober. Doornroosje op 24 oktober. Juf Roos op 11 november. De Grote Sint Show op 30 november. Buurman en Buurman op 15 december. Moscow on ice op 25 december. Op 26 januari is er een Kids Blind Date voorstelling.

Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514 004.

Reacties