Kom naar de heerlijke Zomermarkt van De Slinger

Foto: Frion

Mooie zelfgemaakte producten, live muziek en smakelijke producten uit de eigen bakkerij. Kom op woensdag 26 juni tussen 14.00 en 19.00 uur naar de gezellige Zomermarkt van Frionlocatie De Slinger in Steenwijk.

Theelichtjes met prachtige, met jute gehaakte omhulsels, sfeervol beklede krukjes van Decadoe, houten windlichten van ’t Goor en lekkere producten uit de eigen bakkerij van De Slinger. De cliënten van Frion verkopen op de Zomermarkt hun prachtige, zelfgemaakte spullen tijdens een gezellige middag bij Dagcentrum De Slinger.

Springkussen, karaoke en cupcakes
Kijk rond, koop iets leuks of geniet van optredens van verschillende cliënten. Dappere en muzikale bezoekers kunnen zich wagen aan de karaoke. Voor de kinderen is er een springkussen, iemand die schminkt en een workshop Cupcakes maken. En natuurlijk is er, zoals ieder jaar, ook een verloting. Naast kraampjes van Frionlocaties zijn er enkele markthouders uit de regio met zelfgemaakte tassen, sieraden, tuindecoratie en kinderkleding aanwezig.

Midden in de maatschappij

De cliënten van Dagcentrum De Slinger, ’t Goor en Decadoe verkopen mooie producten aan buurtbewoners, particulieren en bedrijven. Daarnaast verzorgt De Slinger catering voor onder andere de Burgemeester en Wethouders van Steenwijk. Wil je kijken wat we in huis hebben? Kom dan eens langs.

Leren en ontwikkelen

Frion biedt mensen met een verstandelijke beperking graag de kans om te leren en te ontwikkelen. Dit komt op meerdere manieren tot uiting. Dat zie je onder andere terug in de producten die je op de markt kunt kopen. Ben je erbij?

 

Wat:          Zomermarkt

Waar:        Frion De Slinger

                 Meidoornstraat 1

                 8331 NB Steenwijk

Wanneer: woensdag 26 juni 2019

Hoe laat:  14.00 – 19.00 uur

Reacties