Domino’s: Binnenkort mogelijk toch bezorging in Zuidveen en Onna

Foto: Fotopersbureau Steenwyck - Rhoxana Ynema

Goed nieuws voor de liefhebbers! Domino’s laat in een reactie aan Steenwijkerland.Nieuws.nl weten dat er gekeken zal worden naar de mogelijkheden voor het bezorgen van bestellingen in de dorpskernen Zuidveen en Onna.

Woordvoerster Marianne Kemps van Domino’s reageert: “Wij hebben bij de indeling van het bezorggebied gekozen voor een verdeling op postcode 4 getallen omdat thuisbezorgd toen nog niet de verdeling op postcode 6 ondersteunde. Zuidveen en Onna hebben beiden hun eigen postcode echter waren deze zo groot dat de uiteinde van deze postcodes te ver waren om te bezorgen.
Nu is de verdeling op basis van postcode 6 wel mogelijk bij thuisbezorgd. We bekijken dan ook intern en in overleg met de franchisenemer of we Zuidveen en Onna kunnen toevoegen aan het bezorggebied.”
Een concrete datum is nog niet bekend, wel is het goed nieuws voor liefhebbers uit de dorpskernen.

Over de langere wachttijden en de bezorgkosten is Marianne duidelijk; “De afgelopen weken hebben we ontzettend veel mensen in Steenwijk blij gemaakt met onze vers bereidde pizza’s. Normaal gesproken bezorgen we binnen 21 minuten maar vanwege de grote drukte tijdens de eerste openingsweken, hebben we dit inderdaad niet altijd kunnen waarmaken.
Inmiddels ligt de gemiddelde bezorgtijd op 24 minuten en is ons streven dit verder naar beneden te brengen. Over de bezorgkosten vinden we het vervelend als hier onduidelijkheid over bestaat. We hanteren daarbij dezelfde regels als die landelijk gelden. We belonen onze klanten met een korting als zij een pizza afhalen. En op de website communiceren we altijd bezorgprijzen.”

Op de vraag via onze Facebook pagina zijn de reacties wisselend maar in grote lijnen wordt Domino’s zeker omarmd door de inwoners.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen