Vernieuwde Arthuur routes Weerribben-Wieden maakt van fietsen een belevenis

Foto: De Vries Kartografie bv.

De Weerribben-Wieden kan deze zomer weer volop beleeft en ontdekt worden op de fiets met de vernieuwde Arthuur routes Weerribben-Wieden.

Recent zijn door De Vries Kartografie uit de Wijk de Arthuur routes fietsbelevenissenroutes door de Weerribben-Wieden vernieuwd. Dit keer kan vanaf 55 locaties in de Weerribben-Wieden gestart worden met de Arthuur fietsroutes met een stoer regionaal verhaal en plezante verassingen. Nieuw in de Arthuur routes Weerribben-Wieden zijn twee streekproducten fietsroutes en GPS luisterplekken. Met de vernieuwde Arthuur routes Weerribben-Wieden beleefd de fietser nog aangenamer de Weerribben-Wieden.

Arthuur routes Weerribben-Wieden bestaat uit de gratis Arthuur fietsknooppuntenkaart en de routeverhalen brochure. Op de nieuwe fietsknooppuntenkaart staan drie Arthuur fietsroutes. In de vernieuwde uitgave zijn nu ook twee streekproducten fietsroutes door de Weerribben en Woldberg opgenomen. Daarmee kan van al het lekkers dat in de regio wordt geproduceerd genoten worden. Tevens nieuw zijn drie nieuwe GPS luisterplekken (locatie podcasts) in de Weerribben-Wieden. Nu kan op elf bijzondere locaties in de Weerribben-Wieden, zoals Blokzijl en de Woldberg, met de smartphone tijdens de fietsroute het verhaal van de locatie beluisterd worden.

De nieuwe Arthuur verhalenbrochure bevat drie stoere routeverhalen. Dat zijn Arthuur en het geheime Tunnelgravers Gilde, Arthuur, Geitenfluisteraar van Giethoorn en Arthuur, Rietbrouwer van Paasloo. De verhalen bij de fietsroutes worden verteld vanuit het perspectief van Arthuur. Deze fictieve verteller verteld over zijn bijzondere belevenissen in de Weerribben-Wieden.

In de vernieuwde verhalenbrochure zijn tevens weer verrassingsbonnen opgenomen. Bij diverse deelnemende bedrijven zijn daarmee plezante verrassingen te ontvangen. Ook is Arthuur routes Weerribben-Wieden weer als gratis route App beschikbaar.

In de stoere Arthuur verhalen spelen ook de deelnemende startlocaties een rol. Zo worden deze bedrijven ook op een verrassende manier ontdekt tijdens de fietsroutes.

Startpunten en pleisterplaatsen van Arthuur routes Weerribben-Wieden worden gevonden op de website www.arthuur.nl. Bij de deelnemende bedrijven verkrijg je vaak gratis de Arthuur fietsknooppuntenkaart en de routeverhalen brochure. De Arhuur startlocaties worden ook herkent aan de Arthuur sticker bij de deelnemende bedrijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen