Record aantal bezoekers Pasar Malam Steenwijk

Foto: Steenwijk Vestingstad

Nog niet eerder brachten zoveel mensen een bezoek aan de Pasar Malam in Steenwijk. Afgelopen vijf dagen was het een en al gezelligheid op de Markt.

Bijna 30.000 liefhebbers van muziek, Oosterse lekkernijen en Aziatische producten genoten volop. Een uitzonderlijk bezoekersaantal. De organisatie kijkt dan ook terug op een zeer succesvolle 13de editie.

Kleur, geur en gezelligheid op de Markt
Vier prachtige dagen werden afgesloten met een natte zondag maar dat mocht de bezoekers zeker niet deren. Er werd volop gedanst op de sfeervolle muziek en de nasi goreng, saté en bami roedjak vonden gretig aftrek. Menig bezoeker ging met een goedgevulde maag naar huis. Of zelfs terug naar het hotel of de camping, want de Pasar in Steenwijk wordt door liefhebbers uit het hele land bezocht. 

Gezamenlijke ondernemers maken Pasar mogelijk
De Pasar Malam, die jaarlijks wordt gehouden in de Vestingstad, wordt mogelijk gemaakt door de gezamenlijke ondernemers in de binnenstad. Het is één van de onderdelen van de Vestingfeesten die deze zomer worden gehouden. De ondernemersvereniging Steenwijk Vestingstad organiseert samen met Istimewa Events dit vijfdaagse evenement dat inmiddels een begrip is geworden. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen