Nico Versteeg nieuwe algemeen directeur van de provincie Overijssel

Foto: Nico Versteeg

Vanaf maart 2019 is Nico Versteeg de nieuwe provinciesecretaris en algemeen directeur van de Provincie Overijssel. Als algemeen directeur krijgt Versteeg de leiding over de ambtelijke provinciale organisatie. Hij vormt de verbinding tussen het College van Gedeputeerde Staten en de ambtenaren die werken bij de provincie. Nico Versteeg is nu nog werkzaam als gemeentesecretaris in Lelystad.

Opvolger van Johan Osinga
De huidige gemeentesecretaris van Lelystad is daarmee de opvolger van Johan Osinga, die op 1 september als Directeur Generaal bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit aan de slag ging. Hij vormt samen met Bart Parmet, de directeur Strategie, de directie van de provincie Overijssel. Bart Parmet blijft tot maart waarnemend provinciesecretaris en algemeen directeur.

Lelystad
Nico Versteeg verlaat de gemeente Lelystad na een dienstverband van bijna acht jaar. Sinds mei 2011 bekleedde Nico Versteeg de functie van gemeentesecretaris/ algemeen directeur bij gemeente Lelystad. Daarnaast was hij onder andere actief als advieslid van het College van Arbeidszaken voor de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en lid van het Algemeen Bestuur van de Vereniging van Gemeentesecretarissen (VGS).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen