Terug in de schoolbanken?!

Foto: Vocalmotion

Het programma voor ‘Back to school’ – de eigen voorstelling van VocalatMotion in november – is helemaal compleet! Een voorstelling over puberliefde en pesterijen. De klas neemt je mee tijdens een dag op school en alle verwikkelingen die zich daarbij afspelen.

Stoere jongens, echte meiden, nerds, oftewel het wordt niet alleen zingen, maar ook theater en interactie! De samenstelling van het programma verteld niet alleen een verhaal, maar laat ook de diversiteit en het enthousiasme van het koor en de zangers en zangeressen zien. Het nummer ‘Somebody to love’ is bijvoorbeeld een schreeuw om liefde, maar daarentegen ’50 ways to leave your lover’ laat een hele andere kant zien. De perikelen zullen vast herkenbaar zijn; een leeftijd waarin je je eigen identiteit ontwikkelt. Wie herkent dat niet?! In het voorprogramma en de pauze komt jong talent aan bod; echte leerlingen van de dirigent. Oftewel stil zitten is geen optie. Haalt u de toets?!

Vocal@Motion treedt regelmatig op, bijv. tijdens Kopje Cultuur, Dickens, Donderdag Meppeldagen, Kerstkoopavonden, of in de regio met een eigen concert. Het repertoire bestaat uit musical, jazz, licht klassiek, volksmuziek en close-harmony songs. In 2017 won het koor voor de tweede keer het Drentse popkoorfestival van Drenthe. De muzikale leiding is sinds 2015 in handen van Rachel Kieneker-Munneke. Rachel is inmiddels als dirigent actief bij verschillende koren. De begeleiding op piano is door Micha Wink begeleid op piano, maar zingen ook een deel van ons repertoire a capella.

De eerste avond – 16 november – is in het Vestzaktheater in Steenwijk; de tweede avond – 17 november – in het theater van Stad&Esch in Meppel. Kaarten zijn te reserveren via [email protected] of 0629381482 en zijn €12,50 per stuk. Aanvangstijd is 19.30 uur.

Naast dit alles zijn we nog op zoek naar een nieuwe tenor en bas. Heb je zin om mee te doen en zou je het eens uit willen proberen? We repeteren elke donderdagavond van 20 tot 22 uur in de Meenthehof in Steenwijk. Schuif gerust eens aan!

Meer weten? Kijk dan op www.vocalatmotion.com, of volg ons op facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen